Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Üdv ismét!

    Újratervezés. Kérdeztem alaplap ügyben, de változott a helyzet.
    Többen javasolták, itt is , személyesen is, hogy ha már váltani szeretnék 1155-ről, akkor a cél az 1151 legyen, ne pedig az 1150. Ez szép. Sőt, szóltak is, hogy nem kell feltétlenül a DDR3 memóriákról azonnal lemondani. Ez meg alap, mert nem lesz egyszerre keret mindenre. (az meg nem megy, hogy megveszek mindent, és majd eladom amim van...)

    Ennek okán elkezdtem nézelődni. Gyakorlatilag a lap megvan, ez lenne, egy combo lap. Volt már hasonlóm a régi időkben, az is Asrock volt, és nem volt vele semmi gond. Olvastam egy részletes tesztet a rendszerigény lapon, minden rendben van vele, ami kell nekem, az rajta van. (6Sata, amiből nekem 5 kell, tehát a 4 nem elég)
    Azonban az összefoglalóban azt írják, hogy a DDR3 max. 1,35 V feszültségig mehet. Viszont az enyémek a szokásos 1,5 V-osak. A memória amúgy ez, két darab: kingston
    Most akkor mi a helyzet? Mehet a DDR3 memória, és mégsem? Gyártó oldalán nem találtam erre utaló jelet, leszedtem a Manual-t, csak annyi van, hogy DDR3/DDR3L vagy DDR4.
    Mondjuk ott van a támogatott memóriák között: [link]

    Várom a szakértő tanácsokat!

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák