Új hozzászólás Aktív témák

  • atomanti19

    aktív tag

    Sziasztok!

    Leendő konfigom: CPU:AMD Athlon II x4 750k
    VGA:Asus 7770 1GB DDR5
    PSU: FSP RAIDER 500W
    HDD: Toshiba 1TB 32MBcache sata3
    RAM:2x Kingmax 4GB 1600Mhz Dual ban

    Az alaplap viszont egy nagy nagy "?" pont ezért házat sem választottam.
    AMD mellett az anyagi helyzetem miatt döntöttem, később beleférne egy intel i5 amivel valószínű jobban járnék de a masina most kell. Viszont emiatt nemakarok egy gyengécske gépet összerakni, jo az AMD is!
    A későbbiekben szeretnék SSD-t, na és ha már AMD mellett döntöttem akkor olyan alaplap kellene ami AM3+ os - gondolva arra hogyha erősebb proci kell akkor tudjak bele venni Fx et például. Kettő RAM slot elég, nem tudom van e értelme többnek? USB 2.0at és USB 3.0 at is hasznalok. ATX és mATX is lehet igazából nemtudom hogy a méreteken kívül van e bármilyen funkciója. PCI csatolásai legyenek elég fejlettek és bírja el ha esetleg erősebb VGA és/vagy processzor kerül a rendszerbe.(ezét bátorkodtam az FSP RAIDERT tápnak választani)
    AUDIO terén nincs semmiféle elvárásom, zömében úgylátom hogy 5.1 et 7.1 et egész alacsony ártól kezdve integráltan tartalmaznak.Tehát az alaplap hoszú távra kellene, legalább egy proci vga combosítást ki kellene hogy bírjon.

    Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, előre is!

    [ Szerkesztve ]

    Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!

Új hozzászólás Aktív témák