Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi84

    aktív tag

    nos, mivel lassan hónapos keresgélés után sem találok megfelelő alaplapot, büszkeségem félretéve segítségért fordulok :D
    Kiindulási alap, hogy kifejezetten jó darabot szeretnék venni, 50-55k környékén áldoznék rá. Menne bele egy Q9450-es proci és egyenlőre 2x1gb CSX Diablo 2000Ghz-es DDR3 memória, későbbiekben ebből lenne 4x1 giga. További követelmény két teljes (minimum 8x-os) pci-e slot, egy sas raid vezérlő miatt. Elsődleges a stabilits, de azért ne legyen teljesen antituning lap, olyan 400-450Mhz-es FSB tuningot várok el tölle. Sajna procim nem egy tuningbajnok, valahol a két érték között van a vége.
    volt nálam egy P5E3 (sima nem deluxe), de erősen instabilnak bizonyult, valszeg hibás, most gariban. Előtte nézegettem P5E3 Deluxe-ot (sajna Premium iszonyat drága), illetve P5E64 WS Evolution-t, de ahogy nézem ez a lap közel beszerezhetetlen Magyarországon, a Deluxe-ban me gkissé megrengett a bizalom a sima után. Eddig persze csak jó tapasztalataim voltak asus lapokkal. Gigával régen volt dolgom, egy 8i955X Royal volt, amit nagyon szerettem, de utánna egy P965-DS3P-m volt, ami igencsak nem jött be, igen szar memóriavezélrője miatt illetve volt egy P35-DS4-is, de az meg kifejezetten antituning lapnak bizonyult (persze lehet csak én fogtam ki egy gyengébbet)
    Várnék javaslatokat. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák