Új hozzászólás Aktív témák

  • Dryman

    aktív tag

    Sziasztok!
    Néhány éve vett a cég kártyás alapú office home and business 2010 terméket egy hivatalos webes kereskedőtől.(szoftver újrahasznosítás) A megrendelt termék meg is érkezett és a 18db példányból úgy 3 éve néhányat, emlékeim szerint 7-et telepítettem is. Akkor még elérhető volt a Microsoft honlapjáról történő direkt szoftverletöltés.
    Az akkori installációs anyag már nincs meg, így maradt az újbóli beszerzés. Az ilyen régi office termékek telepítőanyagának beszerzéséhez kell a product key, viszont nem lehet kiválasztani az office 2010-es verzióját, így nem megfelelő kóddal elutasít a hivatalos weboldal.
    Marad az a variáció, amit a termék forgalmazói kereskedői weboldala támogat, ott egy előre megadott termékkulccsal létrehoztak egy letöltő felületet, ahol kiválasztva az office 2010 home and business-t majd nyelvet választva letölthető a telepítő 32 bites és 64 bites verziója.
    Telepítés során bekéri a kártyán szereplő product key-t, majd ellenőrzi,( zöld karikázgatás) megfelelőnek találja , és már telepíti is az office-t.
    Első indításkor, például indítunk egy word-öt.....kér egy aktiválást is a teljes office termékcsomagra.
    Online aktiválást választva néhány perc alatt a :"nem megfelelő termékkulcs" hibaüzenet jön vissza.
    telefonos aktiválást kérv,e pedig az, hogy ezen terméket már nem lehet telefonon aktiválni.
    A sors pikantériája az hogy anno néhány éve a fenti eljárással talán ugyanazon telepítővel működött a telepítés, és emlékeim szerint automatikusan probléma nélkül aktiválódott az office termék.
    töltök fel fényképet is hogy a hozzáértők esetlegesen jobban lássák a dolgokat.
    Mielőtt megjegyeznétek német nyelvű licenc-kártyák, de a kereskedő szerint....és a már telepített példányok szerint...működik a magyar nyelvre való licencelés is.

    kérem megtisztelő javaslataitokat segítségeteket a témában!
    Köszönettel!
    Dryman

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák