Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Microsoft Office csomagot keresek INGYENES verzióban. Win10 op.rendszerem van, erre szeretnék telepíteni.
    Nem ragaszkodom új verzióhoz. ( 2003-ast használtam eddig ha jól tudom. ) Próbáltam a legújabbat telepíteni de egy hónap után letiltott a próbaverzió. A régi 2003-ast a régi xp-s gépemről nem tudom áttenni és feltelepíteni. Pedig a másik win10 op.rendszeres laptopon valahogy elfut. Aztán kaptam egy microsoft office 2013-as verziót is, ami állandóan a licence kulccsal nyaggat egy darabig ki tudtam kerülni de aztán ez is letiltott. ( ugyan ezen verzió telepítés után xp-n gond nélkül fut és semmilyen licence kulcsot nem kér )
    Segítsen valaki, egyszerű link, letöltési hely vagy valami ahonnan le tudok tölteni egy használható office-t és telepítem, majd nyugodtan tudom használni minden tiltás nélkül. Torrent oldalakon hiába van fent több újabb office csomag, de a microsoft toolkit és KMSpico kell az aktiváláshoz, amihez nem értek, mivel a vírusirtó jelez, nem akarom kikapcsolni mert trójainak jelzi. Nekem ez a megoldás nem tetszik, nem értek hozzá.

    ( amióta jogtiszta win10-em van minden programmal csak szenvedek. 10 évig sikerült xp-n mindent futtatni és minden működött. pár hónapja új laptop jogtiszta win10 és nem tudok egy nyamvadt wordot megnyitni, vagy ha mégis akkor csak írni tudok bele, semmilyen más szerkesztés nincs mert le van tiltva. )

    Ha rossz helyre írtam akkor keresem a megfelelő fórumot! Azért írtam ide mert ez frissnek tűnt.

    Köszönöm a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák