Új hozzászólás Aktív témák

  • hakydakillah

    senior tag

    Van aki már a végére jutott, volt itt már ending kibeszélés? Azt mondják kellett az újítás, de szerintem a story helyett inkább a nyitott világra koncentráltak, és pont a játék legnagyobb védjegyét ölték meg ezzel. Engem ez bosszant leginkább:

    Ha azt mondták, hogy a játék lesz a hiányzó szem, mely által megértsük miért vállt Big Boss gonosszá, akkor hogy a fenébe szólhatott a játék egy fantomról? Ráadásul ezt az előzetesekben lelőtték előre + Ground Zeroesból is lehetett rá következtetni, de ha valaki teljesen elbambult volna, még az AI is ránk kérdez a játék során - Snake te vagy az? Nem, te nem ő vagy, ugye?
    Szóval Big Bossról nagy semmit tudtunk meg, és még ezer dologról. A lezárás is elég semmi lett, a nem volt rá sajna keret valós ending picit javított volna a dolgon, egy kis infóval Liquidről. Bár ott is a drámaiság, hogy Boss hangosan felkiált noooooo, mikor azt hiszi véletlenül megölte, de aztán simán otthagyja meghalni. Semmi se jött át, még Ocelot is mindvégig állejtős jófiút játszik.

Új hozzászólás Aktív témák