Hirdetés
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
FSP Bluestorm II 500 <- ez/ilyen. FSP a markanev <gyarto>, Bluestorm II pedig a tipus. Szivesen.
Szten Márs: neha nehez a muszak.
-
tonyo9
tag
válasz Szten Márs #6100 üzenetére
"tehát a bluestorm még jobb mint az fsp?"
Ehh?
Ezt írtam:... na ezért nem pörgettem vissza
tehát hiába van nekem leirva hogy fsp pnf fsp thn stb ebböl semmit nem értek
légyszives egy olyat irj be aminél van modell szám hogy a boltban tudjam kérni
viszont a bluestorm amit tegnap linkeltetek az ebay.ről az is egy bemenetes
[link]konfig:intel core2 quad 2.4 ghz
asus p5n-e sli
2×1 giga ram
400 seagate sata2
elitegroup 8600GTS 256 mb PCI-E[ Szerkesztve ]
-
tonyo9
tag
válasz Szten Márs #6104 üzenetére
értem ... de hány wattos legyen pl.
-
Szten Márs
nagyúr
#6025-ben ezt is leírtam neked....
"mondom próbálj szétnézni odakinnt Fortron tápok között. THN-P is megteszi, PNF is, Bluestorm abszolút, GLN teljesen. 400W körül."(Kis magyarázat: Külföldön gyakran Fortronnak hívják inkább az FSP-t.
Tehát Fortron THN-P, Fortron PNF, Fortron Bluestorm, Fortron GLN.) -
tonyo9
tag
válasz Szten Márs #6107 üzenetére
oké oké csak azt nem vágtam a boltba esetleg milyen infót kér még az eladó..
tehát FSP 400 watt-os tápot kérek akkor minden bizonnyal csak jót kapok a gépemhez. -
Szten Márs
nagyúr
-
tonyo9
tag
válasz Szten Márs #6110 üzenetére
de nem akarom tuningolni a procit ..mivel nem értek hozzá.
a biosban van százalékos huzás automatice asszem..de ezzel a táppal nem próbálom ki talán nem is merném most akkor mi passzol ?:@ -
venember83
nagyúr
tonyo9:
Beleszolok en is, hogy teljesen megzavarjalak
Szoval innen valaszd ki barmelyiket. Szereny velemenyem szerint neked is igy a legegyszerubb. Nem FSP-ket linkeltem, hanem Corsaireket, ezzel tuningolni is tudni fogod a procid, ha akarod, akar BIOS-bol szazalekosan is, de nem muszaj, egy Kentsfield boven eleg lesz alapon is a videokartyadhoz. Majd a tobbiek megerositenek tap ugyben.
[ Szerkesztve ]
-
tonyo9
tag
válasz venember83 #6112 üzenetére
akkor veszek corsair-t
-
ssolitude
őstag
Egy ilyen konfig van tervben:
Gigabyte ga-ma69g-s3h
A64 3500+ (esetleg egy X2 4200+)
Integrált X1250
2g Kingmax DDR2
Audigy SB0090 PCI audio
DVD-RW
160GB HDDEgy 350-es FSP mennyire takarja ezt be? BlueStorm jó választás? Tuning nem lesz.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Gyuri27
félisten
válasz ssolitude #6116 üzenetére
Tápos totyikban nem kapsz felelős iparostól/mestertől olyan választ, hogy tedd meg egy ilyen táppal v hasonlóval.
Különben sem az a kérdés, hogy a codegány 400w elbirja-e. Hanem az mikor vág agyon valamit.A 350-s forton tökéletes (7k).
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ssolitude
őstag
válasz Gyuri27 #6118 üzenetére
Éreztem, hogy ez lesz a válasz. Nem is az árral van baj, hanem nem igazán tudom beszerezni. De majd körbenézek. Mennyire csendesek ezek a tápok(mondjuk egy Chieftech-ez viszonyítva)?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ssolitude
őstag
válasz venember83 #6120 üzenetére
A GPS mit takar? (A másik gépben Chieftech van, de 20 perc intenzív nyúzás után nagyon hangos.)
-
Szten Márs
nagyúr
válasz ssolitude #6124 üzenetére
Egy 3200-as AM2-es K8 egy paszív hűtésű VGA, egy leszabályozott fordulatszámú 12cm-es házventi és egy darab vinyó mellett egy Foxconn házban, egy átlagos, kis forgalmú mellékutcában lévő (és ehhez mérhető zajszennyezettségű) házban az én fülemnek abszolút halk. A konfigból adódóan megfingatva nem volt, de így egy kicsit sem hangosabb egy bluestormnál - szintén az én fülemnek.
[ Szerkesztve ]
-
ssolitude
őstag
válasz Gyuri27 #6126 üzenetére
Kössz mindkettőtöknek. A környék elég csendes, a gép meg full passzív vízhűtés, csak a táp ventis ugyebár.Ezért tartok egy kicsit a Chieftechtől.
Közben beugrott egy ilyen:[link] Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz ssolitude #6127 üzenetére
Szivesen mindharmunktol Hopp, ha full vizhuteses a tap, akkor megfontolando lenne egy 450es Seasonic-szarmazasu Corsair VX. Nem eppen annyira draga, de ennel halkabb ventis tapot nehezen kapsz, bar 17k lehet megis sok, de ennyiert megeri, ha csendre vagysz. Szerintem. Na, ebed, vagy csacsi, esetleg vacsi, mittomen.
re@mod: Valoszinuleg PNR, nem rossz ez, kicsit gyengebb mint a PNF, de jo kis tap, arban meg verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
ssolitude
őstag
válasz venember83 #6128 üzenetére
Sorry, sokan lettetek, Neked is köszi A táp nem vizes, nem is tervezem, de ha lehet csendes legyen. A másik ami fontos érv, hogy kb. tegnapra kell
[ Szerkesztve ]
-
Hequila
őstag
válasz ssolitude #6131 üzenetére
Réggebben írtam, amikor vettem a 350-es BSII-t, hogy szerintem kiba' hangos. Állítólag a 400-as már valamivel csendesebb. De egy 350-es GPS Chieftecnél NAGYSÁGRENDEKKEL hangosabb.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
SzMhun
tag
Nekem a 400-as Bluestorm2 kicsit csalódás hang szempontjából. Hangosnak nem mondható, de aki csendes gépet szeretne, sztem ne ilyet vegyen.
Nálam a tápon kívül csak a procin van ventillátor (HyperTX2,1000rpm,a proci 26fokos így), ami szinte hangtalan. A házon nincsenek rajta az oldallapok, a szobában 20-22 fok van.
A tápból alul és hátul is hideg levegő jön ki, a hozzáférhető oldalait megtapogatva hideg.
Sztem pöröghetne lassabban is mégsem teszi sajnos. -
Szten Márs
nagyúr
válasz Hequila #6134 üzenetére
Meg kéne már egyszer hallgatnom egy BS2-őt. Ha azt vesszük, hogy a BS olyan hangos (ill olyan halk) mint egy 350-es GPS, és a BS2 sokkal hangosabb a 350-es GPS-nél, akkor a BS sokkal halkabb a BS2-nél... és a poén, hogy már másodszor vonom le ezt a következtetést a visszajelzésekből, szal erős a gyanúm, hogy valóban az első generációs BS halkabb volt.
-
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #6136 üzenetére
Akkor nekem vegre egyszer makom volt
Csak ezek a notik idegesitenek most, nem kapok olyat amilyet szeretnek s nem kifejezetten ar-problema van...
mod: off.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz venember83 #6137 üzenetére
milyen noti kellene?
-
FRIZ 22
senior tag
Köszi a segítségeteket.
venember83 (#6044)
A ház egy cooler-master centurion, elől a vinyóknál egy 9cm 5v-on venti befúj, oldalt egy 12-es 12v-on be, hátul pedig egy 12-es 5v-on kiszív. Szobahő kb 22-25fok
A hűtéssel nem hiszem, hogy gond lenne, elvileg. A Hipernek, ugyan ebben a környezetben, ez elég volt a csendesebb működéshez.Szten Márs (#6049)
1. A ventik lefogva, a táp a leghangosabb
2. A tápot kiszereltem, ház mellé lerakva, bekapcsolva, felpörög, a hang nem vészes. (enyhe ciripelés szerű hang)
Gumigyűrűket alkalmazva, a rezonanciát elkerülve, újra rögzítettem a házba, sajna hangos.
Úgy látszik mégsem elég a hűtés.
Összes házventit felpörgettem max-ra – a táp jóval hangosabb, mint a ventik.
Procit tuningot vissza 2100Mhz-ra, 8800GTS-t 260/400-ra – hangos.
Oldallap nélkül ventik be – hangos.
Oldallap nélkül ventik ki – hangos.Pedig csak egy sima Boinc fut két szálon, csak a procit terhelve.
A melóban a 400-as codegen halkabb mit a VX, pedig néha az is leterhelődik pár gaméval
A boltos srác szerencsére rendes, és hoz egy másik példányt.
Majd meglátjuk. De valahogy nem így képzeltem el egy agyondicsért csendes tápot. -
Bagira01
veterán
Na mégsem lett hd2900pro-m. Akkor elég egy corsair vx450 is nem(q6600 miatt)? 3k különbség van a kettő között, bár lehet mégis vx550 lesz nagyobb sose baj
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Roderic
tag
Sziasztok !!
Már kérdezgettem párat ebben a topikban!!
DE megvan az uj konfigom és az lenne a kérdésem hogy mennyi W kéne nekik??
Hány wattos tápot kellene vennem?? Mert a mostani siralmas!! rádásul a még voltot se tudok emelni csak ha autora teszem a biosban!![ Szerkesztve ]
"No pain, No gain"
-
Roderic
tag
válasz venember83 #6145 üzenetére
inkább vennék egy 550W-os márkás tápot és ehez akkor nem kell nyulni jo pár évig!!
"No pain, No gain"
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik