Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Szervusztok!
Lehetséges hogy off, meglátjátok miért, ezért maximálisan elnézést kérek ha nagyon az
S7Edge-emet cserélném le egy S10+ra és már a megjelenése óta nézegetem hol lenne érdemes beszereznem. Na nem fillérbaszásból, de egyes helyeken gyanúsan olcsóbb.
Eddig általában szolgáltatótól és edigital, ipon triótól vásároltam mert eddig sosem volt rájuk panasz.
Most szeretném ha alapból független, szolgáltató-bloatware mentes telót kaphatnék (akármennyire is leszedhető meg kikapcsolható a legtöbb retek rajtuk.
Hetek óta az AQUA-nál a legolcsóbb a telefon [https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-s10-128gb-dual-g975-p454157931/] Majdnem 50.000 JMF-el olcsóbb mint pl a Samsung Experience Store-ban.
344.000 vs 297.000 Ft, akármennyire is megtehetném, azt a pénzt inkább másra költöm, esetleg egy Buds-ra.
A 128GB vezió bőven elég lenne, van egy 512-es Samsung memóriakártyám hozzá.
AQUA-ból sokmindent vásároltam, leginkább IT cuccokat, telefont soha. Garival sem volt problémám eddig.
Igazából a kérdés csak az hogy vásároltatok-e már AQUA-ból telefont, volt-e probléma velük, akár garival a későbbiekben, van-e bármi negatívum vagy mínusz ami miatt inkább mondjuk Samsung Storeból vásárolnátok. Teszem azt kevesebb garancia, etc.?
Látszólag ugyanaz a típusszám, fekete szín, stb. minden stimmel, de szignifikánsan olcsóbb.
Hogy teheti meg az AQUA hogy ilyen "olcsón" adja?
Ennyire jó helyen szerzik be, vagy ennyire morálisan megkérdőjelezhetően és shady helyról és ezért?
Vásárolhatom-e bátran náluk, vagy TI is inkább ráfizetnétek, és mondjuk a hivatalos magyar Samsung Store-ból vennétek a későbbi élet megkönnyítése érdekében?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Life is a game... The game is my life!
-
Novver
senior tag
-
Novver
senior tag
válasz A Zéé #138751 üzenetére
Bleh. Rohadjanak meg, köszi
Egy utolsó, általános kérdés. Szeretnék venni ugye egy S10+ telefont. Végre nem szolgáltatónál vásárolnám.
Ti hol vennétek legszívesebben?
Van-e megbízható hely, webshop ahonnan esetleg kizárólagosan csak onnan rendeltek mert olcsók, gariilag megbízhatóak, szépek a csaj eladók etc?Samsung Experience Store jelenleg nálam a befutó a fix 2 év gari és a "ha már hivatalos Samsung viszonteladók, akkor nagy baj nem lehet alapon"
Viszont eddig IPON illetve Edigital is nagyon bevált.Mint mond a kommuna?
-
Novver
senior tag
válasz sfefe #138853 üzenetére
Igazából semmi. Néztem telenornál a bónusz ajánlatokat, de semmivel sem olcsóbb. Egy vicc az egész bónusz programjuk.
Ha mondjuk egy ötvenezret spórolhatnék rajta(tudom, szép remény, de régen volt hogy még nagyobb kedvezménnyel is kaptam telefont), még rá is ugranék, de már nem szeretnék soha többet szolgáltatótól telefont vásárolni. A sok felesleges bloatware, amit néha csak kikapcsolhatsz, leszedni nem engedi, rettentő irritáló számomra.
Ezt leszámítva semmi bajom velük, csak régen a bónusz programmal volt hogy féláron hozzámvágtak telefonokat, csak írjak alá 2 évet. Akkor jó volt, azóta már nem éri meg ott vennem. Egy forinttal nem olcsóbb ha nem váltok tarifát.Akkor már ugyanannyi pénzért inkább megveszem függetlenül.
(#138854) F-ECT$ Mindenképp nekem is fontosabb a 2 év gari minthogy olcsóbban kapjam. Rufuszéknál viszont nincs fekete
-
Novver
senior tag
-
Novver
senior tag
Sikeresen rommátörtem S10+omat.
Mit gondoltok, várjak az új zászlóshajóig, vagy ugorjak bele egy S21 Ultrába?Life is a game... The game is my life!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok