Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz gabo91 #111260 üzenetére
Szia
150-be a HTC 10 is belefér, ami felülmúlja az említetteket.
Anyaghasználatban nem sok készülék veheti fel vele a versenyt, ha egyáltalán...
Egy napos üzemidőt tud ez is...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz gabo91 #111265 üzenetére
pl mobilcornerrel eddig általában elégedettek voltak. európai régiós készülékre 2 év gyártói gari él. Azt kell kérni...
Ferob jóvoltából ez alapján is ellenőrizhető, de angolul elérhető chat és telefonos HTC ügyfélszolgálat is. Valamint ezzel is megállapítható a régió.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz gabo91 #111268 üzenetére
P9-et ne hasonlítsunk már Edge-hez mert nem egy kategória. A P9 plus esetleg már közelít de ha kezedbe veszed mind a két telót szerintem nincs kérdés melyik a jobb és nem csak hardveresen.
Lehet idén utoléri a Huawei a Samsungot de ehhez kell még pár Mate 9 pro típusú készülék a Huaweitől és több anyagot kéne használni még mert gagyin könnyűek a Huawei-ek...Olyan igazi China feeling
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz gabo91 #112338 üzenetére
Én nem rég vettem magamnak S7 Edget, az asszonynak meg Honor 8at.
Én szerelmes vagyok azóta, az asszony meg cserélne egyfolytábanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz gabo91 #112345 üzenetére
Igen, az én vagyok
Csalódni biztos nem fogsz a telóbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
harcivakond
újonc
válasz gabo91 #112338 üzenetére
Ezen a kettőn gondolkodom én is. Mikor a 163 ezres árat írtad, már azt is tudtam melyik boltból akarod venni
Én az s7 edge topikban kerestem rá a kereskedés nevére és volt aki megerősítette, h tényleg elfogadják a mobilcorner számlát 1 évig a hivatalos samsung szervizekben.
A mobilkereskedes.hu-n pedig egy tízessel még olcsóbb a blue coral, bár a mobilcorner megbízhatóbbnak tűnik. -
őstag
válasz gabo91 #160816 üzenetére
Az A72 sem hiszem, hogy megugraná a követelményeket kamerás szempontból, gyanítom ugyanazt a szenzort kapta, mint az A71, csupán megtámogatták OIS-szel.
S20 FE-ből szerintem csak az 5G-s variánst érdemes venni, és ha hosszútávon gondolkozol, talán az is a legjobb választás.
Alternatíva lehet mondjuk a Mi 10 vagy az iPhone 11. A P30 Pro talán még 1 évig kap biztonsági frissítést, ha ez számít, akkor kiesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest