Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picóka
újonc
Sziasztok, új okostelefont szeretnék venni, sajnos nem vagyok túl tapasztalt és jártas ebben a témában. Az igényeim a következők lennének:
-árkategória: 100-120 ezer ft
-függetlenül újonnan gyártói garanciával venném
-hosszú távra tervezem, legyen gyors, pár év után se lassuljon be
-főként internetezésre, fotózásra, zenehallgatásra, néha játékra használnám
-legyen legalább 4 colos a kijelzője
-Samsung vagy Apple telefont nem szeretnék
Minden tanácsot köszönök! -
tvamos
nagyúr
Nem feltetel a RAM, meg a ROM, de kene a valamire valo fenykepezo.
Pedig mar azt gondoltam, ez a Xiaomi jo lesz, de igy, nem nagyon. GPRS nettel nem kene farasztani a tulajt."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Gibo
senior tag
válasz szabodavidz #88158 üzenetére
a Honorokkal is altalaban az a gond, hogy gyenge a gpu, tehát a komolyabb 3d-s játékok nem igazán futnak jól rajta, illetve 4k-s videonál akad, viszont hagyományos játékokhoz, fhd videokhoz teljesen jók, ha csak nem hardcore játékos vagy (telefonon) akkor egy Honor6 is jó választás lehet
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz tvamos #88202 üzenetére
Az a baj, hogy 58-60ezer ft-ért vannak nyugodt szívvel ajánlható telefonok B20al, normális kamerával. A wazr is jó program, ha wifin betöltöd a térképet, megy offline, csak közben nem kapod a többbiek által felrakott infokat.
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
csmat
senior tag
A cat s40 vagy az EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE DualSIM mennyire van elmaradva pl a honor6 tól vagy pl egy z3c től?
Még sose volt almás cuccom, az iphone 5s megéri még?
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Üdv. Melyik gyártó droid verziójának (Sense, Touchwiz, MIUI stb...) kell a legkevesebb RAM?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Egy anyukának ajándékban telefonban gondolkodunk és Tőletek szeretnénk segítséget kérni.
Mindenképpen Android kell, 2 GB memóriával és legfeljebb 70000 forint értékben. Véleményünk szerint az 5.5" kijelző már túl nagy lesz így 5" fölé nem szeretnénk menni (egy Sony Xperia X8-ról vált, így is nagyon szokatlan lesz neki). Tehát a best buy Xiaomi Redmi Note 2 sajnos kiesett.
Amire én jutottam az a Sony M4 Aqua, Huawei Ascent P8 Lite és a Honor 4C. Az utóbbi kissé kakukktojás mert más árkategória, de ahogy néztem ugyan az a hw mint a P8 Lite esetében, ha nem szükséges nem költenénk el a teljes keretet, tehát kettejük közül mi szól a P8 Lite mellett? Az M4 Aqua pedig a P8 Lite-tal van párban, árban igen hasonlóak azonban a Snapdragon 615 szerintem megbízhatóbb, és támogatás tekintetében is jobb lehet. Vélemények?Ha esetleg vannak még jelöltek amik nekem nem tűntek fel, melyek lennének azok? A segítséget előre is köszönöm!
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Új androidos készülék 100ezer forintos kategóriában, 5"ig. Teljesen átlagos felhasználás. Messenger, face böngészés, stb. Márka mind1, csak ne samsung valamint magyar beszerzés és magyar garancia legyen. Mit tudnátok ajánlani?
-
Ájvé
veterán
válasz mike1334 #88207 üzenetére
AOSP
(#88202) tvamos:
Most nézem, hogy vodás akkor jó a Redmi 2 is, vodának 98%-os a 3G lefedettsége, azt pedig tudja. Másrészt GPRS nem nagyon van már, EDGE gyakorlatilag már minimum, nagyon kevés hely van ahol ne lenne (ott térerő sincs) én is így használom a telefonom és elég.[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
A Cat-et felejtsd el, nagyon gyenge, a EVOLVEO specifikaciok alapján jó, de ezt a márkát nem ismerem, így érdemben nem nyilatkoznék róla. Egy Honor6-7 egy jól összerakott konstrukció most már kiforott felülettel, jó szervízháttérrel.
Olvass utána az evolveonak, hogy mik a tapasztalatok róla, tesztelve volt itt is.Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz krypton #88208 üzenetére
ha kicsit visszaolvasol, akkor ott van még ennyiért a Zopo Speed7 és a ZTE Blade S6 is. illetve a Xiaomi Mi 4c A Honor4c leginkább a 8GB ROM-ban marad el, illetve volt még vmi amit kihagytak belőle , talán a b20 ha jól emlékszem.
#88209) Zolly444
Honor 6, OnePlus X illetve a fentebb említett telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
A ZTE és a Sony hardverben ugyan az, vagy lenne más különbség is? A Zopo-tól azért kissé tartok támogatás terén, echte kínai telefon, bár a 3GB memória dicséretes. Mobilnet nélkül, Szabolcsban a B20 nem támogatása végül is teljesen lényegtelen nem? P8 Lite és M4 Aqua között mi dönthet(ne)?
[ Szerkesztve ]
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz krypton #88218 üzenetére
Én úgy látom már eléggé eldöntöttétek, hogy ezekből akartok választani így nem ajánlok mást.
P8 Lite: 16GB ROM, telepíthetők az appok SD-re, 4G
M4 Aqua: 8GB ROM, ebből 2 elérhető és nem telepitehetők az alkalmazások SD-re. Ezzel eléggé el is vágja magát szvsz.
+ Honor 4C: Kevésbé prémium mint a P8 Lite de hardveresen és szoftveresen is ugyan az mindössze ez nem tud 4G-t és csak 8 gb rom de ugyan úgy telepíthetők sd-re az appok.
Szerk:
Lassú voltam.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Gibo
senior tag
válasz krypton #88218 üzenetére
A Zopo kína egyik legnagyobb mobilgyártója, és annyira komolyan gondolják az európai piacot, hogy alapítottak egy német leányvállalatot, amely az europai disztribúciót végzi, szal annyira nem kell tőlük tartani
-
Gibo
senior tag
válasz s3nsitivity #88223 üzenetére
Igen,vannak akik megellőzik, de ettől még kínában őket is a nagyok közé sorolják, nem véletlenül
-
Ájvé
veterán
válasz s3nsitivity #88223 üzenetére
Lenovo? Yulong?
(#88227) csmat:
Evolveo? Ellenségnek esetleg. -
unravel
őstag
Heló
Soksok zenehallgatásra milyen telefont javasoltok, 40-80 ezer között? Nem baj ha SONY.
¯\_(ツ)_/¯
-
Gibo
senior tag
válasz s3nsitivity #88226 üzenetére
2012es cég, szal a két évvel ezelőtti még erősen szárnybontogató készülék volt, azóta sokat fejlődtek
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Skacok, csak nekem szurja a pocsomet, hogy mindig mindenkicsjajna telefonokat ajanlgat? "A" brandes telefont 100 hozzaszolasbol egyet latok... Senki nem tanacsol Nokiat (Microsoftot), pedig vannak koztuk nagyon jo ajanlatok, senki nem ajanl HTC-t, LG-t, semmit... Pedig sokan mondanak olyan keretet amibe egy A-s telefon beleferne siman (es tudom, sok az elegedett kinai telefon felhasznalo, tudom hogy feltortek, de az en szemembe egy kinai telefon sose lesz telefon Kiveve talan a Huaweit, ami tamogatottsagon kivul Paromnal mindenbe bizonyitott). Azert a kianaiakon sok mas gyartonak is vannak nagyon jo telefonjai, jo arban.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Gibo
senior tag
válasz zombinyul #88231 üzenetére
A gond ott van, hogy általában androidot kérdeznek, aki Microsoft telefont akar, az általában ki is emeli, hoyg Windows Phone-bol melyik az ajanlott.
Androidos telefon, ami nagy neves, az altalban olyat kínál 100k körül, amit a kínaiak 60-70 között körberöhögnek, 100k-ért pedig még az árnyékukba sem érnek a kínaiaknak, nézd csak meg mit kínál egy OP O, ZUK vagy a többiek, és mit ad ennyiért a Samu, HTC az LG vagy épp a Sony.Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
válasz s3nsitivity #88221 üzenetére
Esetleg a Sony-n egy főzött rom esetleg nem segíthet tárhely szempontjából (pl appok áthelyezése sd-re)? Végül is játék nem lesz rajta, de ez tényleg eléggé lábon lövés. Tehát P8 Lite-tól olcsóbban csak a Honor 4C ami egész vállalható?
Szerk.: Nem ezekből akarok feltétlen választani, csak ezek tűntek elsőre jónak egy kevés utánaolvasással.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Jogos, csak egy párat említettem, hogy azért a Zoppo még elbújhat.
(#88230) Gibo Ezt is rosszul tudod, 2008-as a cég.
(#88231) zombinyul Én az utóbbi időben nem igazán voltam ebben a topikban aktív de régebben is az volt és szerintem még most is, hogy a lehető legjobbat próbáljuk/ próbálják ajánlani, ha igény van arra, hogy legyen A brand-es a készülék akkor természetesen az kerül az ajánlásba, ellenben pedig a legjobb ár/érték arányúak.
Egyébként olyan 100e huf alatt nincs olyan A Brand-es készülék ami felvehetné a versenyt a többiekkel.(#88233) krypton
Nem segít rajta sajnos.
Ha androidos vonalon akartok mindenképp akkor igen.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
zombinyul
addikt
Egy paran azt lattak az egesz moge, hogy a nagy gyartok azert dragitanak ilyen radikalisan, hogy teret engedjenek a kinaiaknak. Mert az "A" brandes gyartoknak mar volt ideje kiepiteni olyan fan tabort, olyan felhasznalo bazist, hogy dragabban is megveszik a termekeiket, mig a kinaiaknak azonos arban eselye se lenne. De nyilvan a szervizhalozat fenntartasa, a marketing, a fejlesztesek, mind amellett szolnak hogy dragabbnak kell lenniuk a Kinaiaknal. Akar igy van, akar nem, en inkabb kiadok egy LG-ert tobb penzt... Es azert lassuk be, ma mar egy One M8, egy G3, egy G4s jo arban mennek. 100k korul / alatt en csak ezek kozt valogatnek pl. De nem vagyunk egyformak.
s3nsitivity: 100k korul pont vannak jo "A" brandes telefonok is. Egyebkent a lenyeget ertem en, hogy ar / ertek aranyban ott vannak a kinaiak a szeren, de mikor valaki mondjuk 80k folott nezelodik, teret kellene hagyni a "komolyabb" gyartoknak is. Mert ha belegondolunk, a fejlesztesek zomet, az okostelefonok ilyen szintu fejlodeset nekik koszonhetjuk.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
mike1334
veterán
Jön a fekete péntek és nem tudok dönteni Eddig Lumiám volt, most az MM-ben tett kiruccanás után lehet, hogy marad is. A méret, az üzemidő, és a normál használat melletti pörgősség, akadásmentesség (pl megy a zene, közben böngészek, és bejön egy hívás ne f*ssa össze magát) és az LTE számít igazán. Méretben a Lumia 730 (735 tetszik, de az nem volt, gondolom külsőre ua.) a legkényelmesebb (illetve felkaptam egy Lg Spiriter meg egy Leont,azok sokkal kompaktabbak, tudom kisebb is a kijelző), a 830 még elviselhető, a 640 meg a max, annál nagyobbat nem szeretnék. Igazából 50 körül költenék rá (tudom nem annyiba kerülnek, de sose lehet tudni mit hoznak az akciók), illetve bírja ki a nap végét olyan 4-5 óra kijelzőidővel. Ezeken kívül még néztem az Alcatel Idol 3-at (az se volt kiállítva, bezzeg samsungból 40 féle..), meg a Meizu M2-t és Redmi 2 Pro-t, de ezeket csak tesztekben. Minimális játék (semmi 3d-s, csak pár perces várakozás közben unalom űzős), és pár alkalmazás használata mellett jó lenne, ha 2-3 évet kihúzna, úgy, hogy nem akarom falhoz vágni közben. Támogatás terén a Lumia az egyértelmű győztes, hasonlót csak a Nexusok produkálnak, de az nem ez a kategória. Van más amire még érdemes ezeken kívül ránézni a jövő héten?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Gibo
senior tag
válasz s3nsitivity #88234 üzenetére
Ezt is rosszul tudom? Nem azt írtam, hoyg a legnagyobbak, hanem hogy a legnagyobbak közé tartoznak, ami az értékesített készülékek alapján megállja a helyét.
"ZOPO was founded in 2012 (formally established in 2008)" szal szerintem 2012-es. Attól, hogy a céget formálisan 2008ban megalapították, de csak 2012 ben kezdett el ezzel foglalkozni, az a volt de mégse kategória[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz zombinyul #88231 üzenetére
HTC rohadt drága, Microsoft WP telefon, legtöbben Androidot keresnek, LG nem rossz, de ha egyszerűen többet tud alacsonyabb áron egy Xiaomi vagy Miezu akkor miért vennéd azt? Látod Huawei már bizonyított nálad is.
Nem mellesleg átalakult a piac, top 10 gyártóból 6-7 kínai már és már nincsenek ezek között olyanok, mint HTC, Sony, Microsoft sőt ezzel közül nem egy súlyos anyagi gondokkal küzd, Sony is azért van még piacon, mert van mögötte egy óriás vállalat ami más forrásból tudja finanszírozni. Samsung is kezd lecsúszni. Szóval változik a piac, ennyi az egész.[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz zombinyul #88235 üzenetére
Igen, azért nem tudnak már anyira olcsóak lenni, mert 1.míg Délkóreában 900-1000 Euro között van a minimálbér vhol, addig kína most emelte 330 Eurora ha jól emlékszem + a feketén foglalkoztatottak bére ami alacsonyabb ennél is, 2. a Marketing ktsg-ek elhanyagolhatóak a nagyokhoz képest, pedig még ott is irdatlan különbség van pl HTC és Samu között, de mindezt be kell építeni az árba, ez igaz.
Mellesleg 100k alatt írtam már a HTC One M8at, illetve a Nexus 5-öt is mert szerintem is jó telefonok, csak sokan kiemelik a kamerát, és ott az M8 pl. nem vmi acélos..[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz tvamos #88237 üzenetére
Microsoft Lumia 640 LTE...Androidos telefont 50e Ftig nem igazán ajánlanék, ha fontos a b20
Az S4 Mini 50ezer alatt van, nem rossz telefon, de idővel mindig belassul, forrósodik, ürítheted manuálisan az alkalmazásokat...[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Viszont hangban, hangzásban mindet veri, és még említhetném a készülék ház anyagának minőségét, kidolgozottságát, pedig én is Huawei-Honor párti vagyok és nem mondom, hogy rosszak sőt nagyon jók a fémmel készült teloik, de a HTC egy klasszissal feljebb játszik. Ugyanúgy említhetném a szoftvert is ami a nyers droidon mellett a legjobb.
unravel: Gyártót tudok ajánlani hangzás terén a HTC a jó.
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz monti0222w #88242 üzenetére
Bizony a Htc tènyleg az igazi prèmium készülèk droidon, az M szèriás kèszülèkjeiket bármikor-bárkinek tudom ajánlani mert csalódni nem fog egyikbe se
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
s3nsitivity
addikt
" ami az értékesített készülékek alapján megállja a helyét. "
És ezt hasra ütés szerűen mondod? Csak mert sehol semmilyen sales riport nincs róluk.
Ellenben a fentebb felsoroltakkal.Na meg még ha igen is akkor is az, hogy ha sokat adnak el se jelenti azt, hogy jó is.
" 2008ban megalapították, de csak 2012 ben kezdett el ezzel foglalkozni, az a volt de mégse kategória "
Igaz, csak 4 évük volt rákészülni még se sikerült nekik.. Ennyi erővel mondhatnál 2015-t is mert csak idén lett globálisan bejegyezve..
" a feketén foglalkoztatottak bére ami alacsonyabb ennél is "
Veled valami komoly probléma van.
Szerinted bármelyik globális cég is megmerné azt tenni, hogy feketén foglakoztat bárkit is?A minőség a nagy kérdőjel a kínai telefonoknál, vannak ott is prémiumabbak, huawei, xiaomi, etc.
És átlagosak vagy az alattik még olcsóbban, zopo, thl, jiayu etc.[ Szerkesztve ]
-
krumpli hejj
újonc
Sziasztok!
Egyik női ismerősöm telefont keres. Kérdezte tőlem melyiket vegye.Azt mondta hogy lényeg hogy szép legyen 4,5 inch körül és 50 ezer ft körül . Még sose kerestem telefont szépség alapján és nem is nagyon megy. Kérdeztem hogy mégis hogy legyen "szép" , azt mondta hogy nőieset szeretne , kecseset. Szoval ha valaki tudna ilyen telefonokat mondani azt nagyon megköszönném. -
lezuvius
őstag
válasz krumpli hejj #88246 üzenetére
Szia
Újonnan vagy használtan?
Használtan pl. Htc M7,Galaxy A3 szèp igènyes telefonok ès viszonylag kompakt mèretűek is de egy Moto G 2-3g is egy megfelelő hátlappal mutatós tud lenni, ezeknèl gyengèbb de jó a Huawei P7 is és "szèp" is.
#88247 igen a Honor kezd jó lenni ès Vègre SoC-ban is úgy tűnik, hogy felèrnek a "nagyokhoz"
[ Szerkesztve ]
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Melyik telefont lenne érdemesebb megvenni?
Honor 4c vagy Meizu M2 (nem note)Köszönöm.
-
lezuvius
őstag
válasz nobiand #88249 üzenetére
Meizu mellett szól a jobb SoC ès az LTE, míg a Honor mellett a picivel jobb kamera ès a jól optimalizált rendszer. Nagyon hasonló a kettő telefon nüansznyi különbsègekkel, szemèlyes használathoz viszonyítsd,hogy mire akarod használni és erre melyik felel meg jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest