Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz Ájvé #80857 üzenetére

    LG-nek pl a tableten kifejezetten ment az optimalizálás, de akkor azóta elfelejtették? Illetve hol van 1000 féle készülékük, vagy ha így nézzük akkor pont a Samsung ilyen, mert ha LG-hez viszonyítunk, akkor nekik 4000 féle készülékük van.

    Offline GPS nincs telefonon? Ezt hogy érted? a jelenlegi szar ZTE telefonom is tud offline, adatkapcsolat nélkül navigálni mondjuk IGO szülinappal.

    Az, hogy ennyiért mi van relatív, mert kártyafüggetlen árakat mondasz. Hiába vannak jó vételek, ha nem kapom meg kedvezménnyel szolgáltatónál. ennyiért nincs HD kijelzős teló a szolgáltatóknál. én meg nem veszek független telefont, mert minek költenék rá többet. a függetlenség nem érdekel, a "hűség" meg hűségszerződés nélkül is megmaradna.

    Nem szapulni akarok, csak objektíven akarok dönteni majd, ha odajutok. nem gondolnám, hogy csak 100e-ért lehet olyan okostelefont kapni, amivel lehet telefonálni, és emailezni, esetleg face minőségű fotót lőni, havi egyszer Offline elnavigálni egy istenhátamögötti utcába. És mindezt szolgáltatónál, előfiztésre max 25-ért.

    (#80860) Ájvé
    "telefonokban assisted GPS van, vagyis ha kikapcsolod az adatkapcsolatot akkor várhatsz még műholdat talál" - igen, kb 1 perccel többet mint bekapcsolt adatforgalommal :K . de ha otthonról indulsz, ahol még van wifid, akkor ugyanolyan gyors.

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák