Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz anonym1s #20767 üzenetére

    sötétebb környezetben és hangminőség szempontjából - de ezt csak a peres nokia mikrofonnal mondom, az újabb kivitel passz - a one a nyerő, jó fényviszonyok mellett a többi sem rossz, legalábbis szerintem, bár akkor már megint az s4 kerül előre, utána kis különbségekkel a z és a one.
    az a baj, hogy mindegyik típusnál van valami kompromisszum, ezért is nehéz dönteni, ha nem csak egy vagy két fontos szempont adott.
    nekem xperia z van, minden szempontból elégedett vagyok vele, egyedül a jobb akkumulátoros üzemidő miatt akartam cserélni s4-re, utóbbi anyaghasználata persze gyengébb, meg nincs z-s ip57 (por- és vízállóság), de nekem az s4 minősége is megfelelne, viszont úgy röcögött - újonnan kibontva, többször újraindítva, gyári visszaállítást követően, többször újraindítva is -, hogy végül nem hoztam el, egyelőre marad az xperia z.
    a one is nagyon jó a maga módján, csak annyi problémás - sok pixeles hiba, sorjás házak, illesztési hibák...stb - volt belőle a kezemben, hogy rendesen eltántorodtam, pedig akkumulátoros üzemidőben az is jobb valamivel, mint az xperia z.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák