Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Plusz ugye van aki szeretne próbát tenni vele ,de bizonytalan,vagy bizonyos kritériumok okán egy szifon racionálisabb választás neki .
-
batai15
félisten
Visza térve a a kérdésemre,80 körül mi jöhetne szóba ? Honor 10em van ,de az az igazság hogy oké gyors töltés meg minden ,de gyenge akkuba ami zavar
.
Kamerában kellene valami ha nem is ilyen jó de normális szint , jó akkuval 6 coll alatt ,esetleg Android one v gcam port rá type C csatlakozó . Hardverben nem kell felső kategória mert nem használom ki .
Szóval ki mit mondana?
Nokia 7.1 felejtős ? -
Ájvé
veterán
válasz batai15 #139652 üzenetére
Honor 10-et nem hozza kamerában és üzemidőben se kiemelkedő, inkább akkor Nokia 7 Plus a jobb, csak az meg drágább már. Pocophone F1 bolti garanciával 85 körül megvan, az viszont már hozza a szintjét kamerában , üzemidő is nagyon jó, hardverről már nem is beszélve, egyedül a kijelző minősége visszalépés.
-
veterán
Sziasztok
Gondolkodom telefon vásárláson 2db kiszemelt van!
Huawei P30PRO vagy Samsung Galaxy S 10plusz, mindkettőt azonos árban tudnám kihozni a Telekomtól, mert most járt le a hüségem!
Rengeteg videót és információt gyűjtöttem , de még így sem tudok érdemben dönteni,mert van ami az egyikben van ami a másikban meggyőzőbb! A kettőt kellene összegyúrni és az nagyon jó lenne😃
Azoknak a véleményére lennék kíváncsi aki esetleg mindkettőt használta vagy váltott egyikről a másikra! Pro/kontra minden tanács vélemény hozzászólás érdekelne!
Köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Xiaomi Mi a3(android one) arról mit tudni? az friss modell is lenne ha várok vele, valszeg specifikációban is meg felelne, de sok mindent nem találtam róla
-
sfdrakex
nagyúr
válasz N.YCityBoy #139663 üzenetére
Keresővel találsz ilyen hszeket szerintem. Mind az S10+ mind a P30 pro topicjában.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
válasz sfdrakex #139665 üzenetére
Azokon már túl vagyok👍 Az adott topikban nem igazán fogják a konkurencia készülékét nagyon hirdetni és véleményt mondani róla elfogulatlanul, szerintem...
Ok,majd akkor megnézem valamikor.... köszönöm 👍Be is írtam,csak az én hozzászólásomat+még egyet dobott😂
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz N.YCityBoy #139666 üzenetére
Ne ebben a topicban keress. P30 prom van, annak a topicjában tuti olvastam oda-vissza váltásokat.
-
veterán
válasz sfdrakex #139667 üzenetére
Igazándiból kinézet és aksi szempontjából a Huawei-t választanám,de minden másban a S10+ szimpatikusabb! Kijelző kamera/főleg a videó/ rendszer, hangszóró,és anyag használat tekintetében is valahogy minőségibbnek hat a Samsung készüléke! És az aksi sem vészes,láttam már ott is 8-9 órás SOT-okat....
-
sfdrakex
nagyúr
válasz N.YCityBoy #139668 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában nem nagyon lehet mellényúlni. Azt kell venni amelyik jobban tetszik.
-
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz batai15 #139671 üzenetére
Mi A2 3000-es akkuval nem valami jó üzemidőben, annyit a Honor 10 is tud (gsmarenan 1 óra a különbség), A50 98 órás, az már elég jó lehet, de kamerában szerintem jóval gyengébb.
A3 és A3 Literól még csak találgatások vannak, van ahol azt írják Mi 9X variáns lesz, akkor OLED kijelzővel 3300-as akkuval jöhet, máshol 4000-es akkut írnak. Szóval egyelőre nagyon keveset tudni, Snapdragon 700-as SoC viszont elég valószínű és kamerában is sokat fog előre lépni az elődhöz képest.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz N.YCityBoy #139663 üzenetére
Szia,
Egyikre sem mondható egyértelműen, hogy mindenben jobb a másiknál, mert mind a kettőben van pro és kontra a másik ellenében.
A felhasználói elvárások és preferációk dönthetnek, ha összeveted az előnyöket és hátrányokat.
P30 Pro: Jobb akkumulátoros üzemidő, gyorsabb töltés, infra, fényképezéskor nagyobb értékű optikai zoom, ha hivatalos hazai viszonteladónál vásárolod, akkor 90 napos kijelző garancia - akár betört kijelzőre is - és 2 év teljes körű gyártói jótállás - a Samsung 12 + 12 hónapja ellenében, ahol a második már korlátozott, nem vonatkozik például a beépített akkumulátorra.
S10+: Jobb (felbontású és megjelenítésű) kijelző, HDR10+, jobb AOD, értesítési LED, jobb wifi (MU-MIMO és ax), jobb DAC (és van jack is), több érzékelő, jobb videós és előlapi kamerás képességek, sztereó előlapi hang.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
batai15
félisten
Meglátjuk ,köszönöm szépen . Nagy reményeket fűzök hozzá ha nem él engedem a témát .köszönöm .
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint a P30pro van olyan stabil szoftveresen mint a Galaxy S10/S10+? Kamerában szerintem jobb de valamiért olcsóbb mint az S10 és nem szeretnék befürödni vele. -
legenda
válasz Bazs1981 #139679 üzenetére
Szia,
Eléggé eltérő a Huawei és a Samsung szoftvere, de stabilnak mondanám mind a kettőt.
A P30 Pro azért olcsóbb, mert a Huawei a Mate szériához képest visszafogott most néhány dolgot a P szériában, például jelentősen csökkentette a kijelző felbontását, nem adott sztereó előlapi hangot és hasonlók.
Annyit azért megjegyeznék, hogy bár a fényképek megítélése lehet szubjektív, de videók készítésében jobb a Samsung hangban és képben is, utóbbi kapcsán a Huawei csak 1080p 30fps-ig biztosít stabilizálási rásegítést, a Samsung viszont magasabb felbontásokon is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tüki
csendes újonc
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék telefont vásárolni. Előző készüléke egy (céges) Xiaomi Redmi 4a volt.
30, max 40 ezer forint értékben keresnék. Ami fontos lenne:
- kb. jó legyen az előlapi és a hátlapi kamera. (legalább olyan, mint a redmi 4a-nak.)
-Androidos legyen
-dual sim-es.Én valamilyen Xiaomi-ban, esetleg Samsungban gondolkodtam.
Előre is köszi a segítséget!
-
kodmen
tag
Sziasztok!
Egy éve örömmel használom a Honor view 10-em, nem is keresgetek mást, ezért nem vagyok képben a piacon. Feleségem Lenovo Vibe P1 telefonja hanyattesett, és kijelzőcserés lenne, kb 20e forintért. Szokásos sztori. A készülékkel teljesen meg volt elégedve, alig pár appot használt, azok nem fagytak, még telefonálni is lehetett vele 2,5 évesen. Szóval le a kalappal!🤣
Mit ajánlanátok helyette? 50-80e (max 100e, de inkább ruhát, cipőt táskát venne 😃) Ft, nem kell erőgép, az üzemidő legyen inkább 2+ nap és/vagy gyorstöltés. Kamera nem baj, ha használható, de nem egy nagy fotós. Játék nincs. NFC jöhet, meg ujjlenyomat olvasó (az előlapi jön be), dual sim jó lenne. Szerintem 3GB RAM a minimum, de lényeg, hogy jó legyen. 😃 Huawei P Smart, Samsung A7 jött eddig szóba, de egyik sem az igazi. Mit javasoltok? Android legyen, rendes garival.
Köszönöm a segítséget! -
ledgeri
nagyúr
válasz Atus85 #139641 üzenetére
A 40k igencsak hard-limit... de futok egy kört vele.
(#139647) Ájvé Direkt nem azt írtam, hogy "ez még kérdés" Hanem hogy "ez a kérdés még kérdés".
És itt arra gondoltam - ami hsz olvasáskor nem megy át...-, hogy ha valaki most kompetetív okostelefont keres, az mit tud mást választani, mint iOS, vagy android... minden más vagy kihalóban, vagy épp kickstarteres hype-ja után... érzésre... köv oldal (#139660) DS39 jajaAkkor cirka 40-ért csak a Redmi 6-7 az okés? nincs más márka ajánlható? (nem kötözködöm, csak meglepő, hogy ha ez a helyzet)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tüki
csendes újonc
Köszi a gyors válaszokat!
Én magam is új telefont nézegettem olyan 50-60 ezer körül.
Nekem fontos, hogy az hosszú legyen az üzemidő, korrekt kamera, vállalható GPS pontosság (vezetés és futás miatt), és 6''-nál ne legyen nagyobb, hogy egy kézzel is kezelni tudjam. Általános célokra használnám, pl. telefonálás, netezés, navigáció, és ritkábban fotózás.
Ezek alapján én a Xiaomi Mi A2 Lite-ot néztem ki magamnak.
Erről mi a vélemény? Tudtok esetleg jobbat ajánlani, ilyen árkategóriában?
Előre is köszi a válaszokat! -
LámaZ
addikt
Helló!
A problémám a következő:
Ez már a 4. okostelefonom 8 év alatt, amelyet a meleg tönkretett.
Star, Lenovo, Vernee Thor, Nomus S8 strapabíró
Navigálok velük, és a szélvédő mögött felmelegednek (az utolsó tegnap, pedig nincs is kánikula még), és kampec.Hogy miért nem céleszközt használok? Van olyanom is, de azok nem kezelik a SIM-kártyát (Windows CE alapúak, ugye), így a waze nem működik velük (amely pedig a kedvencem lett, de kell neki a mobilinternet).
A Nomu S30 még működik, csak a GPS-vétele ment tönkre. Pedig ezt a strapabíró telefont úgy reklámozták, hogy a Youtube-ra felraktak egy videót, amely mutatja, hogy forrásban lévő vízbe teszik, majd kiveszik, és működik tovább. Mint a filmekben.
Most kifejezetten olyan okostelókat néznék, amelyek jól bírják a hőt.
Eddig csak ezt az Ulefon modellt találtam, amelynél oda van írva, hogy -40°C és +80°C között működik. Bár azért jobban tetszene, ha az utolsó szám +100°C lenne, ugyebár...
Mitévő legyek?
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
sfdrakex
nagyúr
-
NightGT
senior tag
Sziasztok! Kifejezetten (beltéri, éjjeli, félhomályos, olykor mozgásos, alapvetően embereket célzó) mobilfotózás/videózás, másodsorban navigáció (waze, gmap), és random internet (chrome) céljára keresek készüléket.
Vállalhatóan gyorsan menjen rajt a waze, a chrome, kijelző egy jó közepes OK legyen.
Lényeg a kamera, s lehetőleg gyors. Lumia 1020-t megvenném használtan, de aztmondják fél sec kell, mire a gombnyomástól exponál, s a kép elkészül. Ami...kár. Nokia 808 is játszik, szódával, de szinte nincs is már, s az azért öreg....
Oprendszer, márka, új vagy használt, kínai: édesmindegy, belejövök.
Két árkategóriában kérnék típust, típusokat:
~60k-ig
Illetve 120k-tól a végtelen. Ez esetben kérnék véleményt is, hogy nem-e lenne értelmesebb ennyiből már egy kicsi, hordozható, gyors fényképezőgép. (k750i-vel ment 2006/07, azért fílinges volt...kíváncsi lennék, mit tudnak azóta)
Köszönöm!
Speed is the only truly modern sensation
-
-
Ájvé
veterán
válasz LámaZ #139690 üzenetére
Hát én ezt úgy oldottam meg, hogy netet megosztom telóról a tabletnek és van net. Ha telót használsz érdemes olyan autós tartót keresni amit légbeömlő rácsra tudsz tenni, mert így egyrészt nem közvetlenül a szélvédőnél van, ahol az egyik legmelegebb pontja van a kocsinak a nyári melegben, másrészt ha hideg levegőt engedsz be akkor az így hűti a telefont.
Ha mégis a szélvédőn hagyod legalább takard le valami ruhával hogy ne süsse közvetlenül a nap. Tabletet így le szoktam takarni és nem írja ki hogy töltést leállítja melegedés miatt.
Szóval inkább érdemesebb óvni a készüléket és akkor nem kell srtapatelefon se.trebrona:
Navit szerintem sehol nem büntetik az EU-ban. Telefont inkább, Franciaországban még headset se lehet, kihangosító az egyetlen opció ha telefonálni akarsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest