Új hozzászólás Aktív témák

  • DrDante666

    tag

    Sziasztok!

    Androidos okostelefont keresek. Leginkább az okos funkcióit használnám mint telefonálásra: praktikus alkalmazások (netbank, menetrend, jegyzetek stb.), zenehallgatás, alkalmi fotózás, videózás, böngészgetés, néhány munkával kapcsolatos üzleti alkalmazás, kapcsolattartás (email, fb, telefonálás, sms), néha egy kis játék. Kb. ebben a fontossági sorrendben, úgymond normál szinten (nem vagyok egy állandóan a telefont nyomkodó típus, emiatt erős akku nem feltétel, de persze előny).

    Mivel hosszú távra tervezek, talán a legfontosabb, hogy szoftveresen minél aktuálisabb rendszer fusson rajta vagy frissíthető legyen, akár hivatalosan, akár legyen annyira ismert és kedvelt készülék, hogy a későbbiekben készüljenek rá ROM-ok (van ugyanis egy Samsung Galaxy Tab 2 tabletem, amit a Samsung töltelék helyett a Lineage OS 6.x a mai napig jól használható szinten tart tartalomfogyasztásra, könyvolvasásra).

    Hardveresen is legyen modern és korszerű, fontos az NFC, az értesítő LED vagy manapság inkább az always on display, 4G, B20 frekvencia sáv támogatása, a jó minőségű hanghívás (zajszűrés). Legyen szép képe (preferáltan full HD), szépnek titulált fotókat, videókat készítsen (praktikusan fotófénnyel - zseblámpával - felvértezve), de az ilyen-olyan árnövelő extra újdonságok nem hatnak meg. Esetleg ujjlenyomat-olvasó, 5GHz WiFi, nagyobb (32 GB) sem lenne hátrány.

    Független, minőségi készüléket keresek (az olcsóbb kínaik nálam felejtősek, de a Xiaomi, Huawei már ok), leginkább újonnan vagy max. 3 hónaposan.
    Mivel nem szoktam gyakran cserélgetni, az ár elég rugalmas, inkább a jó ár/érték arány megtalálása lenne fontos (ami tényleg hasznos számomra, azt megfizetem, amit viszont nem használok ki, azt hanyagolnám, csak azért, hogy nekem is legyen), így valahol 80-150k köré helyezném a keretet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák