Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Sziasztok apunak szeretnénk valamilyen androidos 5,5” FullHD dual sim telefont venni a jelenlegi telefonja helyett mert ahogyan az előzőket is ezt is leejtette és a kijelző már nem az igazi. 40-50 ezer max, igazából nem sok mindenre használja fényképeket csinál a maga amatőr módján és felrakja a facebookra, néha böngészik, Viber, illetve telefonál. Idősebb emberről van szó aki nehézkesen de azért akarja használni, nem igazán nyitott a változásokra és szereti a megszokott dolgokat. Jelenleg Honor 5X van ettől szeretnék kicsit jobbat neki vagy valami hasonlót. Igazából valamilyen problémamentesen működő telefon kellene amivel nincsenek napi szinten gondok, tehát csak egyszerűen működik és nem kell vele foglalkozni nap mint nap. Nyilván nagyon fontos hogy legyen jó a hangminőség ne szakadjon meg a hívás, tehát ilyen alapvető dolgokkal ne legyen probléma. Ne induljon újra , ne fagyjon le, stb.

    Redmi 5 plus 48ezer
    Redmi Note 5a prime 36ezer

    Az itteni eddigi ajánlásokat átolvasva ezeket néztem nem is tudom hogy lenne más valami ilyesmi összegért de tényleg az lenne a cél hogy valami normálisan használható problémamentes dolog legyen. igazából lehet hogy a FullHD sem szempont csak azért gondoltam azt neki mert a mostani az, egyébként szemüveges és nem biztos hogy zavarná a különbség mert nem lát már annyira jól, de gyengébbet sem akarnék a mostani kijelzőnél.

    Bárhogy is, nagyon Redmi 5plus felé hajlok, remélem hogy a márkától nem fog idegenkedni mert már tavaly is említettem neki csak akkor mégis Honor lett mert az előző telefon is Honor volt és elégedett volt / megszokta.

    Nagyon szépen köszönöm előre is illetve ha esetleg van valami alternatíva akár drágábban is akkor azt is köszönöm! :R elnézést hogy ilyen hosszan és részletesen írtam, de nem szeretném ha utána engem szívna mert extra problémás a telefon ráadásul a márka számára teljesen ismeretlen, Samsung beidegződések még megvannak, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák