Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Sziasztok!

    Jó pár éve egy Lumia 1020-asom van, aminek az aksija már régóta kínlódik, pár óra alatt lemerül a telefon. Ma ismételten visszaállítom a gyári állapotba, hátha javul egy kicsit a dolog. Költeni már nem nagyon szeretnék rá, egyrészt mert 10-en ezer ft lenne az akksi csere, másrészt, mert nem rég olvastam, hogy hivatalosan is bedobta a lepedőt a Windows mobil fronton.
    Na, de, hogy a lényegre térjek. Lehet a közeljövőben nem ártana már lecserélni. Anno az ingyenes világszintű navigáció ill. főleg a kiemelkedő fényképezési teljesítménye miatt (nincs külön fényképezőgépem, és emiatt kerestem olyan telefont, amivel viszonylag tűrhető minőségű képeket lehet készíteni) választottam, ezt a telefont.
    Manapság mely telefonokat lehet megemlíteni, ami hasonlóan jó kamerával van felvértezve 100k alatt, esetleg nagyon kicsivel felette? Nem nagyon követem a mobil piacot, a Huawei-ek szimpatikusnak tűnnek, azok milyenek kamera terén? Méretre inkább a kisebbeket (6" alatt) favorizálom a kis méretű kezem miatt is. Esetleg használt, nem a legújabb modellek közül, melyek lehetnek alternatívák?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák