Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Ez melyik bitdefenderre gondol? Mert a free az egy hányás konkrétan. Meg azért a performance 6-ost se értem. Úgy megakasztotta a gépet mint állat és még arról se számolt be mit csinál. És ezt ajánlottátok mint régi gépre észre se fogom venni...
McAffee amúgy azon kívül, hogy tele vannak botránnyal, és vírus gyanánt terjesztik a szarjukat, használható produktumot raknak le az asztalra? Sose találkoztam még egy prémium McAffee-vel sem.ClamAV-ot sose látom, hogy emlegetnétek. Sulis levélszerveren az van, meg a Spyware Terminator modulja volt, régen, 6 éve, mikor még jó volt a program.
(#34252) Mikulásbá: Az engem is meglep. Mondjuk nekem csak kiegészítő védelem a legjobbak mellé. Amit úgy hívnak, hogy józan ész meg adblock. Nem sok dolga van, viszont elég kicsi a footprint és megszoktam a GUI-t az évek alatt. Szerintem jól beállítható és átlátható.
Egyedül az ilyen Athlon XP gépcsodáknál van vele baj, de az már úgy se célcsoport.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5 Pro teszt
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest