Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    válasz j.bravo #1704 üzenetére

    Ó már pár hete feltöltöttük, de kezdők voltunk :D
    Mivel a terep enyhén lejtett, hordtunk földet az alacsony részre, beállítottuk a vízszintet, raktunk alá obis fóliát és hajrá. Pár napig bírta is, de aztán mikorlegközelebb kimentünk 10 centis víz fogadott. Kifolyt minden ott, ahol feltöltöttük a földet. Csakhogy nem tömörítettük, locsoltuk.. Azóta 20 centis vízben hűsöltünk benne, de most kiöntöttük ezt is, megcsináltuk újra a földet, főleg mivel pár nap nagy esőt jósoltak (amiből úgy néz ki nem sokat kaptunk)..
    Szóval a hét közepén újra nekifutunk a felállításnak.
    És igen, ha több napon keresztül 30+ fokok vannak, akkor azért élvezhető, de amint jön egy kis 25, akkor jó lett volna valami elektromos fűtéssel rásegíteni, mert fázósak vagyunk, csak a gyerekek mennek be boldogan a hűvösebb vízbe is. És arra is gondoltam, milyen jó lett volna a szeptemberi 20-25 fokokban is langyos medencében fürödni, nézni a sárguló leveleket. De akkor az 1000W lófütty ide. Ha meg találnék is nagyobb teljesítményűt, akkor arányosan a villanyszámla is emelkedne. Egyelőre fólia akkor :R

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák