Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Mede8er(új)600as beállításokban tudnátok segíteni?
Még csak mist üzemeltem be,firmware frissités sikerült,és internet is van rajta.
Nem tudom hogy kell megosztanom a mappákat a win7 ben,úgy hogy le tudjam játszani a filmeket.
a hálózati kábelen kötöttem össze routeren keresztül,a router látja a lejátszót is.
előre is kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
szóval már addig eljutottam hogy a lejátszó az nfs ben látja az ftp,public tools mappákat,de amit beírtam (az exports mappába) azt bezzeg nem.
tudnátok segíteni?
az eleje óta feljön hogy unregistered version.
ezt hogyan lehet regisztrálni?
kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
NFS megosztáson nézem a med600x3d-t pc vinyójáról.
A megnézett filmet le tudom törölni a vinyóról a meddel?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
Az med internetrádióján meg lehet valahogy találni a normál magyar adókat(jazzy ,gazdaság,petőfi,stb)?
Nekem nem sikerült,ráadásul mostanság nem találja,amit talál azt nem indítja el csak pörög sokáig.
Esetleg ötlet valakitől?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Ti tudjátok fogni a med internetrádióján a magyar adókat?
ha igen hogyan kell?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Mostanában egyre tobbszor csuszik a hang de ha angolra valtok ott meg pontos.
Lehet ezt vhogy korrigalni?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz dgyuri0123 #6596 üzenetére
Lehet késleltetni a meden belül a hangot pár mp-el?
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
pc-n win10 telepítés után feltettem a hanewin nfs-t és ugyan úgy állítottam be mint azelőtt.
ip címnek a 192.168.1.166 adtam meg,és a mede8er-ben is ezt látom a hálózati infóban.
Viszont ha az nfs szerverbe lépek be a mede8er-ben ott 192.168.1.156 ip-t ad ki és nem is találja a megosztott mappát.
van valami ötletetek a megoldásra?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
hát pedig jól állítottam be mindent,sőt a legutóbbi nfs szerver beállításaimat elmentettem,de nem lett jobb.
a hanewinnek megadtam a medet, a mednek meg a pc-t de nem látja.van ötletetek vmi más?
mondjuk win10 egyéb beállítás?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Ma filmnézés közben megállt a kép és a távirányítóra nem reagált, csak a meden található kapcsolóval hosszan nyomva tudtam ki majd bekapcsolni.Mintha kifagyott volna.
Pc ről néztem a filmet nfs szerverről.
4.0.2 firmware van fent.Ötlet mitől lehet?
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Régi pioneer dvd 5.1 van a med600 ra kötve optikán.
Mikor bekapcsolom a medet halk mély zúgást ad a hangszóró,mint mikor a jack dugót megfogom bekapcsolt erősítőnél.(csak jóval halkabb)
Lehet valamin állítani a med menüjében,vagy esetleg kábel lehet gagyi?
minden ötletet szívesen fogadokpá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest