Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Jakuu #2964 üzenetére

    Az, hogy egy másik alkalmazás mit néz vagy mit nem az teljesen lényegtelen :( Ezen alkalmazás esetében meg kifejezetten igaz. Ahogy nézem ez az alkalmazás nem is érhető el Play-ből hanem ha jól értem csak a bet365authenticator.com oldalról tölthető le így ugye 100% kizárható hogy Play Integrity API check-et csináljon (hiszen fent Play-ben -> így API key-e se lehet). De pl. látom nézi hogy a Fejlesztői menü be van-e kapcsolva.. szánalmas amúgy de rendben, ha be van kapcsolva kapcsold ki vagy tedd fel a Hide userdebug modult. A TWRP és Fox könyvtárat nem nézi, az biztos.

    Feltehetnéd a RootBeerSample & RootBeerFresh alkalmazásokat (ugyanúgy beállítva mint a bet365 auth) és letesztelhetnéd mit "látnak" hátha van valami teljesen egyértelmű. Vagy van-e telepítve olyasmi ami általában kizáró ok és nem is feltétlenül Magisk.. mint pl. Lucky Patcher (arra azért ugranak..).

    Megnézheted azt is hogy pl. MagiskHide modullal elindul-e (egész jól kipofozták).

    Megnézheted hogy ha vannak ilyen-olyan alkalmazásaid amit inkább elrejtenél akkor azok nélkül (uninstall..) / azok elrejtésével megy-e az az app: LSPosed + HideMyAppList kell hozzá.

    Ezeket nézd meg. Ha nem megy.. akkor adj egy listát milyen alkalmazásaid vannak amik "gyanúsak lehetnek" (root-ot használnak vagy eleve valamilyen modul.. vagy valami egyéb csalafintaságot csinálnak) mert ahogy időm engedi letesztelem.

Új hozzászólás Aktív témák