Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Augusztusban jön a demó link.
-
Gyusz
őstag
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
- Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
- RAM: 1.5 GB
- Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
- Hard Disc Space: 8 GB
- Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
- Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepadRECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
- Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
- RAM: 2 GB
- Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
- Hard Disc: 10 GB
- Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card
- Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepadPHSYX & APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
- Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GBVideo Cards and resolution: APEX medium settings
- Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
- Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better)Video Cards and resolution: APEX High settings
- Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
- Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
- NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game.[ Szerkesztve ]
-
bigadam94
tag
válasz gainwardgs #109 üzenetére
Gondolom, hogy ki lehet kapcsolni, különben nem adtak volna meg külön gépigényt hozzá..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
gainwardgs
veterán
mafia 2 grafika:
[link] -
gainwardgs
veterán
mafia 2 grafika:
[link][ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
Biztos ehhez is lesznek mindenféle modok.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
bigadam94
tag
válasz gainwardgs #112 üzenetére
Max. grafikán gyönyörű a játék - már csak egy gép kéne, ami el is bírja azt..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
sagvary
aktív tag
Nem tudja valaki, hogyan lehetett az I-esben a versenyt megoldani, nekem most se megy?
-
sagvary
aktív tag
válasz gainwardgs #118 üzenetére
Köszi, talán így most menne, de lehet hogy volt valami kieg. vagy patch is?
-
Jhonny06
veterán
-
att88ila
tag
Sziasztok!
Ez a game meg fog jelenni magyarul is? -
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Enton
addikt
Ez már a demo ha jól látom. 10 napom mulva mi is ezt fogjuk játszani.
Mondjuk jó lenne tudni milyen gépen is futott a game."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Sonja
nagyúr
Mutatok jobbat! 13 perc gameplay a “Balls and Beans” küldetésről (lopakodós küldetés)! Lengyelül szövegelnek benne, de sebaj.
-
Enton
addikt
Felháborítóan jó!
BE lehet whisky-zni, van szép környezet. A két tenyeremet összecsapnám ha nálam így futna majd APEX nélkül."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
KMT
addikt
válasz gainwardgs #113 üzenetére
Nem vitték túlzásba a részletességek közötti különbségeket. Az anizotropikus szűrés hatása viszont nagyon szembetűnő. Remélem 4670-nel menni fog.
-
Sonja
nagyúr
-
Enton
addikt
Azt lehet már tudni, hogy a DEMO az Steam-es vagy stand alona letölthető lesz?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mert_csokis
senior tag
Mivel az első rész topicját már eltemették, itt kérdeznék rá. A Mafia ost-je érdekelne normális minőségben.
Főleg a Vladimir Simunek által komponált main theme (ami a menü alatt is szól) kellene igazán. Minimum 320-as mp3, de leginkább flac lenne a jó.
Eddig hiába kerestem, csak agyontömörített verziók vannak mindenhol. Egy 160 megás teljes ost album a "csúcs", amit találtam. Abban a játékban hallható összes zene benne van
Hátha esetleg valakinek megvan, vagy ügyesebb mint én, és megtalálja.Kis nosztalgia. Én elmosolyodtam miközben hallgattam:
Vladimir Simunek - Fate (a játék legvégén szól ha jól emlékszem)
Vladimir Simunek - Main Theme
Django Reinhardt - Belleville
Django Reinhardt - Manoir de Mes Reves
Django Reinhardt - Vendredi 13Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Lejjebb kell venni, és meg van oldva a probléma. Gondolom jól testre lehet majd szabni a beállításokat.
A látótávolság és árnyékok babrálásával rengeteget lehet nyerni. Nyílván ezeket a demókat full beállításokkal rögzítették, hiszen ez az érdekük.
Az egész fizika hiszti meg egy nagy marketing fogás, semmi több. Mindig röhögtem az ilyen paraszt vakításon. Inkább az a szomorú, hogy vannak olyan emberek, akiket befolyásolni lehet vele akár új vga vásárlása felé.
Érdekes, hogy eddig a havok is teljesen megfelelt a legtöbb játékban, és nagyon szépen tette a dolgát. Arról nem beszélve, hogy azt is folyamatosan fejlesztik és finomítják.
De nekik physx kell. Biztosan teljesen maguktól, mindenféle külső (nvidia) behatás nélkül, ők döntöttek így. Ja, és persze társkártya is kell hozzá...egészen véletlenül.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
gizmo20
tag
engem csak az érdekelne hogy ha beletennék az apexnek egy vgá-t akkor cf-ös alaplapba is belehet?
Have A Nice Day
-
Ice!?
őstag
10-én jelenik meg a demo, ugye?
-
Steve-S
tag
Várom már mint a Messiást, egyedül ez a magas gépigény lombozott le egy kicsit! Nálam az első rész top3-ban benne van, 3-szor is kijátszottam.
Amúgy ez az APEX mi akar lenni?Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Hát azért nem hiszem hogy SLI GTX480 kellene hozzá. Annál szerintem okosabb fejlesztők vannak a csapatban, jól lesz az optimalizálva szerintem, bár igaz hogy így is bika gép kell majd a maximum grafikához, de ezt az SLI-t nem hiszem. A felhasználók kb 1%-a ha megengedhet magának egy ilyen konfigot.
Ezt a plusz kártya csak egy fizikára módszert hogy lehet megoldani? Teszem azt van egy ATI kártyám és mellé berakok egy Nvidia-t csak PhysX-re? Milyen szoftverrel lehet ezt beállítani?Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Hát nemtom. Ez a PhysX szerintem nem egy rossz dolog, elég jó látványt tud nyújtani egy játékban, a hab a tortán az lenne ha ez a játékmenetre is kihatna, mint anno a Half-life 2-ben is csinálták. Egyedül a nagy gépigényt kellene kiküszöbölni. Kár hogy minden gyártó a PhysX ellen van.
Set The World On Fire!!!
-
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest