Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Yager01 #3603 üzenetére
Szia!
Az indítással semmi gond, de a kikapcsoláshoz root kell.
Van még olyan művelet, aminek "Háttérműveletek leállítása" a neve. Ez root nélkül is megy, de csak a háttérben futó alkalmazásokat tudja (elméletileg) kilőni.
Nos, hogy ez a Te esetedben hogy működik, azt úgy tudod meg, hogy feltelepíted a Macrodroid-ot és a hozzávaló MdHelper apk-t, majd leteszteled.
Én nem használok VPN appot, ezért nincs tapasztalatom vele. Talán más többet tud segíteni, aki használja ezt a VPN-t.
Az ingyenes MD-al is tudsz 5 makrót létrehozni, szóval nem kell addig megvenni, amig nem győződtél meg róla, hogy működik-e.
Ha feltetted és minden engedélyt megadtál neki, akkor gyere vissza és segítek összerakni egy teszt makrót.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
válasz Yager01 #3617 üzenetére
A Helper nélkül nem fog teljesértékűen működni a MD, mert a Google olyan szigorításokat vezetett be, amelyekkel már a MD nem is lehetne a Play áruházban. Ezért készült a Helper fájl, ami azokat a feladatokat végzi el, amit a MD már nem tud, mert ki lett szedve belőle. Természetesen ezen okból a Helper nem is lehet fent a Play áruházban.
Tudok segíteni a makró összerakásában, de a korábban írt feltételeknek a telefonnak meg kell felelni."Az indítással semmi gond, de a kikapcsoláshoz root kell.
Van még olyan művelet, aminek "Háttérműveletek leállítása" a neve. Ez root nélkül is megy, de csak a háttérben futó alkalmazásokat tudja (elméletileg) kilőni."Közben feltettem az ADB telepítéséhez szükséges fájlokat .zip formátumban is, hogy a víruskergetők nyugodtan aludjanak.
Feltettem az önkicsomagoló exe fájlt a Vírustotal-ra és valóban van 2 találat, de ez csak az exe miatt van.
Itt vannak az eredmények, mindenki megnézheti.Üdv: Mcrazy
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest