Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cildren
tag
Üdv!
Sikeresen feltelepítettem, a T61-es ThinkPad gépemre a 10.7.5-ös rendszert iAtkos L2-es lemezről minden működik, viszont ma amikor backupból vissza állítottam a Windows partíciót a bootpartíciót is firrssítette így most eltűnt az iAtkos bootválasztó képernyő. Kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan lehetne legegyszerűbben visszaállítani?Windows 8.1 illetve OS X 10.7.5 egy SSD-n van fenn, egy vinyón pedig Windows 7 illetve sok fontos dokumentum
-
cildren
tag
válasz Patice #22904 üzenetére
Ment PÜ!
Más: Ahogy böngésztem a fórumban mindenki csak a Paragon NTFS programját emlegeti pedig van nekik HFS+ - os programjuk is ami Windows alatt szerintem jó nagy segítség, nekem így sikerült módosítanom, az org.chameleon.Boot.plist-ben a rossz felbontást(az istennek nem akart elindulni egyik bootolásos "kapcsolóval".)
[ Szerkesztve ]
-
cildren
tag
válasz Wiz Khalifa #25327 üzenetére
Extra/org.chameleon.boot.plist ezt tudod szerkeszteni és oda be tudsz írni kernel flageket.
-
cildren
tag
Troll ON
Ez nagy szülés lesz...
Troll OFF -
cildren
tag
válasz Wiz Khalifa #25726 üzenetére
WiFi kuka vagy Atheros vagy Broadcom kell bele.
-
cildren
tag
Ez alapján csak Hang kext kell neki és csókolom, de amint visszaértem nyaralásból letesztelem mivel ilyen alaplapom van csak múltkor kellett másra az SSD amin az OSX volt és már tökre nem emlékszem mi volt nálam privátban tudok infót küldeni kb jövőhét közepe felé.
[ Szerkesztve ]
-
cildren
tag
válasz Wiz Khalifa #26264 üzenetére
Intel WIFI kártya nem támogatott legjobb tudásom szerint.
LAN talán a tonymacx86 odalán található Realtek kext-el lehet működik[ Szerkesztve ]
-
cildren
tag
válasz Wiz Khalifa #26266 üzenetére
Sajnos arra semmi ötlet.
-
cildren
tag
válasz tibi970307 #26292 üzenetére
LAN kext előfordulhat illetve az AppleHDA-t ugyanúgy patchelni kell.
De DSDT free lesz.[ Szerkesztve ]
-
cildren
tag
válasz Wiz Khalifa #26357 üzenetére
szerintem a bootcamp pl asztalin az van, de mivel ThinkPad-et használok notebooknak ott egyértelműen a ThinkPad
-
-
cildren
tag
válasz Wiz Khalifa #26623 üzenetére
Sima Intel HD-t kb eselytelen mukodesre birni.
-
-
cildren
tag
válasz CharlieDrop #26762 üzenetére
Keress támogatott Broadcom wifikártyát meg whitelist mentes biost
-
cildren
tag
válasz 30z.Samu #27029 üzenetére
Ma végre se meló se suli van egy kis időm
Elővettem a kis DC7900 SFF-t amiben van egy GT630-as.
Felpattintottam rá egy 10.10.4-et mert az volt letöltve AppStore-ból. Éppen frissül 10.10.5-re Hangot illetve alvásból felébredést leszámítva eddig minden pattent. Most jön az, hogy nézek egy nVidia WebDrivert.EFI partíció tartalma: LINK
[ Szerkesztve ]
-
cildren
tag
válasz 30z.Samu #27054 üzenetére
Valaki kérlek segítsen
Próbálkozunk telepíteni a gépre a Yosemite-t alapból nem ment a createinstallmedia-s parancs de a ...ESD.dmg-ből elvileg elkészült a telepítő pendrive clover bootloaderrel el is indul a telepítés elvileg fel is pakolja a lemezre a cuccokat viszont restartnál nem látszik más partíció cloverben...
Ha én createinstallmedia-val elkészítem és felpattintom még a clovert is(úgy hogy annak működnie kell ilyen gépen) majd ezt lementem vagy Win32DiskImagerrel vagy DiskUtility-vel akkor ha 30z.Samu ezt visszaállítja működnie kéne a pendrive-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest