Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz underattack #2231 üzenetére

    Nem volt sértő :)

    CSak sokan jönnek hogy húúú miért ennyi amikor lehet kapni 40-50 ért is. Aztán 3 hónap múlva még mindig itt írogatnak és keresgélnek hogy miért nem adja el senki 40-50ért? Aztán vesz egyet 40-ért és szét sírja a fórumot hogy milyen szar hangfarendszer ez mert itt recseg ott sistereg meg tök tompa. Aztán kiderül hogy nem a rendszer szar, hanem egy rossz darabot vett. A z5500 at azért tudtam eladni annyiért mert amikor árultam teljesen pontosan 3 db volt eladó az egész országba. Semmi hihetetlen nincs benne. Jó állapotba volt, azonnal adtam doboza is megvolt még papírjai is. Eljött kipróbálta , és elvitte. Azóta nem írt nem hívogatott szóval gondolom meg volt vele elégedve.
    Amúgy amit belinkeltél fenntartással kezelem. Se kép, se mikori, se semmi információ róla. Aki szép és jó állapotban árul valamit és el szeretné adni az tesz fel róla képet, és bővebb leírást ad róla. Aki vett egy 100.000 Ft os ilyen szettet arról el tudod képzelni hogy annyira analfabéta hogy nem tud 3 képet csinálni és feltölteni :)
    Persze mindig van esély hogy pont kifogsz egy jó darabot, DE sajnos rendszeresen olvasni hogy naponta vernek itt át embereket ( köztük sajnos engem is tavaly 1x behúztak :( ) így mindig elővigyázatos vagyok a nagyon olcsó és kétes cuccokkal.

    Még1x semmi vitát vagy személyeskedést nem akartam megütni veled szemben, ha így tettem volna sorry, egyszerű beszélgetés.Az hogy valamiben nem értünk egyet nem baj ha így lenne nem lenne miről beszélni ;)

Új hozzászólás Aktív témák