Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #58989 üzenetére
Iszonyat szívás van egy ilyen vállalkozással. Ott kezdődik, hogy vegyél megfelelő telket vagy bérelj (bérlésben az a szívás, hogy ha látja hogy fut a szekér felemeli a bérleti díjjat). Szerezz be jó pár hatósági engdelyét, a raktárad is olyan legyen ami alkamams vegyszerek tárolására. Aztán a hatóság cseszegetni fog, a nav cseszegetni fog, az elégedeteln ügyfél (ne félj az lesz mindig) cseszegetni fog, a munkaügy és az önkormányzat cseszegetni fog, az elégedetlenszomszéd cseszegetni fog...
És akkor nem számoltunk a marketingköltségről, az alkalmazottak béréről és a járulékos költségekről, a mosó berendezések beszerzése és karbantartása sem két fillér...mod:
kisza25: Sor4-el akár mit csinálsz nem lesz igazán szép hangja szvsz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qtya123
őstag
És mondd, Te hány sikeres vállalkozással rendelkeztél már életedben?
Saint: Én egy olyan mosót ismerek, amely minden pontban megfelel a felsorolásodnak igényesség terén. Tényleg nagyon profik, össze sem hasonlítható másokkal (például én két vödrös mosást más mosóban még nem láttam). Egy a baj: Egy alap mosás a szó szoros értelmében 5x többe kerül, mint bárhol máshol. Így meg már nem éri meg mosatni náluk.
-
MunezXBK
nagyúr
Szerintem meg fingod nincs az egészről, különben nem ezt írtad volna.
Pár éve át akartam venni egyet, aztán jött a matek...
Vagy szépen dolgozol, vagy úgy, mint a 4 milliárd másik kozmetika, különben nem maradsz talpon. Konkrét vendégköröm lett volna, mégsem vágtam bele. Témát zárjuk le...meg ez a nagyzolós duma is...
Aki ismer, tudja milyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest