Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz msociety #81975 üzenetére

    A ft/mhs picit karcsu kriteria,nem ?
    Egy referencia rx 470 8gb, es a nitro 5700, Strix 3090 ft/mhs ara kozott akar 50%-os elteres is volt/lehet.
    Klimatizalt helyre, vagy nagy garazsba jo a referencia is,de akinek lakasban van, annak kell a normalis fogyasztas/hutes, kulonben nyaron megsul a rig.

    A masik gond maga a banyaszgep kategoria. Inkabb a videokartyakat erdemes nezni, mert nemelyik rignel siman raszamoltak 500 ezer forintot,vagy egy milliot is az "osszeszerelesre". (tehat ennyivel olcsobb lett volna az alkatreszeket megvenni,mint a komplett riget) Lehetne azt mondani, hogy ezek az anomaliak 1 eve is megvoltak, igy kiegyenlitik egymast,de en megsem tennem. Egy szarnyalo piacon, ahol akar par honap alatt visszajohet a befektetes,siman megfizetik ezeket a nevetseges felarakat is. Egy olyan piacon,ahol realis eselye van annak, hogy a bevetelek joval alacsonyabbak a villanyszamlanal, viszont siman lehet, hogy hatkartyas rignel kifizeted a 6 kartya arat,de magat a keretet, az alaplapot,es a platinum tapot ajandekba kapod,csak vidd el,mielott tovabb esik a kartya ara.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák