Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci177

    csendes tag

    Sziasztok. Van egy rigem ami eddig három kártyás volt, kis csere-bere után 4 kártyás lett, két új és két régi. Eddig a három kártya pcie hosszabbítóval volt az alaplaphoz kötve. Nem is volt semmi baj ezzel. Most viszont a megmaradt egy db 3060 v1 kártyámat riser ver 010s plus-al van a laphoz kötve. Hat tűn kapja az áramot a riser. És most olyan bajom lett, hogy a 3060 nem tudja azt a teljesítményt hozni mint eddig. Eddig 38.9 el ment lolminer alatt, most miután elindul a miner 37.5 re áll be, és szép lassan el kezd csökkeni. Most 36.39 nél áll, és szép lassan csökken. Mi lehet a baj szerintetek?
    Plusz egy kérdés.
    Lolminer 1.47 vártam vagy egy órát, hogy az lhr unlock automatán be álljon, de egy talán nem akar. Github-on azt írták 5-10 perc kell neki. Hát nálam egy óra alatt nem jött össze. 11 és 35 között ugrál, és miner folyton azt írja, hogy újra kell kalibrálni az unlockert. De nem jön össze neki.
    Szerintetek mi a fene lehet ez a két baj?
    (Mèg nem próbáltam, hogy másik kártyát kötők a riser-re, de nem is szeretnék. Ha ne adj isten tönkre tenne valamit a riser az inkább a 3060 legyen(de leginkább még azt se))

Új hozzászólás Aktív témák