Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    addikt

    válasz Kiskokó #71229 üzenetére

    #71228
    Azért annyi, ha lejár a garancia vagy elviszed valakihez aki ért hozzá és ügyesen megcsinálja akkor sokkal jobb értéket kapsz továbbá több oc-t is bír el a kártya mivel jobb a hűtés.

    Kiskokó
    Az is egy 3070 es akármelyik irányból nézzük ,nem tudhatom ,hogy pont neked milyen gpu van a bírt tokodban vagy ép másnál. Kártyák és kártyák közt is van különbség ezt is mindenki tudja.ez kb olyan ,hogy van akinek a 3070 megy 60 felett van akinek meg nem megy felette. Nekem egy ideje mennek a kártyák biztos vagyok egyébként benne ha szétszedném újra a 3070 es kártyákat és új padok kerülnének rá meg paszta tuti hogy stabilan menne 65 el vagy felette ,minden komolyabb erőfeszítés nélkül.
    Ez kb olyan mint amikor a 3080 at is felraktam ujrapadozás után azt itt hitetlenkedtek jopáran aztán amikor fotokat is raktam jött hogy tuti kamu meg telefonal csináltam stb az utolsó szalmaszálba is belekapszkodtak mert nem hitték el ennyi. Mindenki azt hisz el amit akar ,de egyébként feltettem a kérdést és senki nem válaszolt rá csak kötekedik hogy annyi nem lehet és stb.. ha több van valakinek akkor írjon rá ha meg nincs semmije akkor ne írja hogy neki ép 60 al megy mert pont ez a felesleges.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák