Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz BeLucZ #66116 üzenetére

    Egyáltalán nem tartalak lúzernek, legendának meg pláne ;]
    Inkább azt mondanám, elhamarkodott döntés volt mert nem megfelelő tudás háttérrel indultál neki.
    Csak gondolj bele ha fogod magad és ráülsz 3-4-5 napig, hogy összeszed az infót ÚJként, hogy áll a piac egészében, mik a hírek, a történések, esetleg az indikátorok.. és lehet rájössz, hogy hoppá 4000 felett nem most kéne venni. Hoppá... eltelt pár nap amíg, tanultál, informálódtál és bammm, 50% esés!! Lehet semmit nem tanultál /tudtál volna meg ennyi idő alatt a cryptoról de mégis az lett volna, hogy elveszi az időd és tádám most semmitudás nélkül is akkora DIP-et tudtál volna venni mint ide a Mátra (rossz példa hozzám szo közel van :D)
    Na mind1, csak egy gondolatsor volt. :)
    Én ezért nem értem, miért és hogyan lehet egyáltalán úgy valamivel foglalkozni, hogy az ember nem képzi magát azon a területen.
    (mondom én ezt úgy, első bikapiacosként, hogy természetesen most is HODL voltam inkább, pedig ha 1 hete eladok most meg vissza veszem, mert már számítottam is a korrekcióra... hát egy+25%ot tuti csináltam volna visszavételkor... de ha jól kapom el még akár +50-etis , PONT ránéztem mikor 2040 körül mozgott az ETH... -51%on XD)

    Kenwood : Dettó :D bár attól még ajánlottam nekik 1-2 be is szállt kicsiben.
    De sajnos tavaly lett volna a nagy kasza. január végén mikor elkezdtem venni az Altokat már sok 2-3xott addigra. ETH átlagom 1600 .. BTC átlagom erősen Mínuszos :C :W

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák