Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz SzlobiG #59346 üzenetére
Ha jól értem a nicehash app működését akkor a minereket mindig a hivatalos forrásból tölti le első telepiteskor. Na itt nem stimmelt valami hash ckeksum és szerintem ezért tiltották le. Akinek már futott annak elég lett volna tiltani az auto updatet szerintem, de lehet erre nem képes a NH távolról. Így inkább tiltották. Ami nekem azért is baj mert most át kell állni másra ha akarok NH-n maradni. De a teamredminert sehogy se bírom beallitani úgy hogy ne laggoljon a Windows. Esetleg tipp erre? Phoenix mellett simán ment a böngészés videó nézés
-
Reggie0
félisten
-
senior tag
válasz koko52 #59331 üzenetére
Akkor phoenix helyett mit használjak? HiveOS alatt gondolom.. túl sok az opció
Amúgy meg szanaszét natolt hálózaton vagyok, mindentől elkülönítve.. szóval nem nagyon tudnak mit kilopni rólaAmúgy meg fura, hogy bitcointalk-on nem találok róla semmit.. (vagy csak vakond vagyok), szóval amíg ott nem hozzák le, nagyon nem kell túl reagálni a dolgot szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
wiziloo
tag
válasz echterion #59358 üzenetére
Nálam t-rex miner vált be eddig a legjobban, 3070ekkel megy az eth bánya win10 alatt, -500gpu +1350mem 54% powerlimit, és stale sharek nélkül fixen 62mh/s ot tolnak ki magukból.
Szinte az összes minert kipróbáltam, egyik sem szerette ezt a memóriasebességet, szinte mindegyiknél 60mh/s volt a max amit elértem. -
sittes79
addikt
Hive os tud olyat, hogy különböző kártyákra más miner-eket futtat? Vagy ez mission impossible?
-
ooooobi
senior tag
válasz prmcsk #59369 üzenetére
Lehet valakinek jó, nekem egy 1060as Gminerrel 22.*at megy ethminerrel meg csak 16.*et. Takán más driverrel jobb lenne mint ami épp fent van, de nem akartam ezzel játszani.
Dare2Live: Jul 23 2019 version 0.019 alpha
Lehet egyel korábbi nem alfát még kipróbálok.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
tupacamaru
veterán
Nekem most ilyeneket ír PhoenixMiner:
DevFee: Disconnected and stopped
Eddig ilyet nem láttam, vagy csak nem vettem észre?[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
varmi2
nagyúr
válasz tupacamaru #59375 üzenetére
Csak nem vetted észre, nem figyeltél rá. Ez azt jelenti, hogy vége a feenek, ismét neked termel.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
GabeE3e
tag
válasz tupacamaru #59375 üzenetére
Ez mindig is volt. X óránként valamennyit nekik bányászol.
PhoenixMiner- hez hozzászólva az egész lényege, hogy eltűnt a hivatalos letöltőlink MEga-ról és ha valami harmadik fél által feltöltött verziót szedtek le, akkor áll fent annak a lehetősége, amit nicehash-en írnak, de ez eddig is így volt szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gg07
tag
Lenne egy gyakorlati kérdésem. Főleg BTC-re értendő.
Ugye korlátozott mennyiségben van elérhető bitcoin.
Nem tudom a pontos számokat.
De hasra ütve kb. Jelenleg 10M kibányászott BTC van.
Ha jól tudom vannak azért bálnák.. teszem azt ennek a 60%át már birtokolják. Ergo 4M-el kereskedünk.
(De lehet mások az arányok)A konkrét kérdés az hogyha én venni szeretnék 1M BTC-t akkor azt kitől veszem meg?
Meg fordítva ha eladok..akkor az kihez kerül?
Váltókhoz, bitcoin brókerekhez?Tehát mi az útja a BTCnek... és amikor adnak vesznek emberek, akkor hogy lehet hogy mindig van eladó? Amikor korlátozott a mennyiség?
Lehet full tudatlan kérdés.. bocsánat.
-
sittes79
addikt
Hive os-t fel tudom tenni olyan sata ssd-re, ami nem eltávolithato meghajtokent van egy pc-ben hanem mint logikai meghajtó?
Mert ha jól értelmezem akkor nagyon monitorra se kell kötni a riget, csak feldobni a konfig file-t és távolról lehet beallitani!?
-
kenwood
veterán
-
-
warcat
veterán
-
Dare2Live
félisten
Nem voltam itthon max neten néztem dashboardot megint brutál beesett AVG. 24h alatt nem is hogy nem volt AVG felett átlagban -10.5% és folyamat csökken.
-Throtling nem lehet Junc Temp max 96C, AVG 94C. 3070 uuagy van hűtve mint a 3080 szóval az totál hűvös.
-T-REX grafkon alapján hash is stabilnak tűnik.
-Stale 1% alatt 0-1 share közt.Most újraindítok megnézem felmegy e megint AVG fölé mint ahogy már sokadszorra.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Frozen
addikt
válasz Dare2Live #59389 üzenetére
Mindig ezeket a grafikonokat nézegetitetk. Egyszer beállítod azt had menjen.
Az hogy a kliens mit jelent le az egy dolog,ha meg ingadozik a tempó az azért lehet mert túlhúztad valamelyik kártyát. Inkább vegyél vissza belölük kicsit és stabil lesz.
A strixet én is 97,5 mh nyomatom 86 fokos memori hofokon. 2mh nem eri meg kinyomni a szemét. Ahogy korabban tanacsoltak nekem is jobb egy alacsony stabil mint egy magas tele problémával utobbinal tobbet buksz a leallasok miatt[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Dare2Live
félisten
válasz Frozen #59390 üzenetére
Nem mindha számítana de 223W 3080nak meg a 118W 3070nek aszem nem a kinyomtam a szemét kategória. A 94C mem juc temp aztán végképp nem az, tömegek járatják stabilan 100C+on, throtlingolni 110Cn kezd. Ez nem lehet az ok.
Log alapján 52h alatt hibázás nincs. Invalid share 52h alatt 0db. ld grafikont is nem ingadozik a hash rate. A hash még a grafikont is beraktam láthatóan betonstabil.
A patern pedig egyértelmű. Hetek óta mindig ugyanaz. 30ht megy avg környékén majd elkezd esni. Esik amíg nem indítom újra. Most is pont ez történt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
PL 54 (53nál már esik hash.)
Core: -502 (ez a inimum)
Mem: +1202 (+1280on hibádzik kb 24hnként kb. 1250en stabil.)
Hash néha fluktuál max +-0.4% körül.Mindig klb uaz van. Első 24h stabilan AVG körül van. Aztán vagtől elmarad 5 majd 10 majd 15%ot. 15nál újraindítom és voila újra minden rendben. Most indítottam egy nicehasht. Holnap lehet bepróbálom hivet, csak a 0.1ETH az ~10nap. Más ötletem nincs.
@Reggie0: Igen. Nem tuti fix az egész, de most 4*re játszuk ugyanazt. Most mérgemben indítottam egy nicehasht.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Dare2Live #59394 üzenetére
Hát sztem elég maxon járatod a 3080 at is. Lehet hogy x ideig stabil ,de ahogy a hő összegyűlt úgy simán trottingolhat x idő elteltével. Az a közel 101 elég maxos ,te kártyád de én nem.mennék mások után ki hogy járatja. Ha neked megér tényleg annyi pluszt pár mh sebesség akkor használd úgy. De hallkan megjegyzem a hosszú 0/24 lehet nem fog neki olyan jott tenni föleg ugy hogy teszteken meg videokban szépen mútat.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Laraxior
titán
válasz Frozen #59397 üzenetére
Elfogadta a Binance az addressem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mihione
őstag
Volt aki kerte a beszamolot direct mining vs nicehash viszonylatban,nos eddigi tapasztalatok alapjan nalam a direct mining ugy nez ki joval jovedelmezobb.Az elejen nem volt gond a nicehashel de az utobbi idoben az eppen aktualis arfolyammal szamolva is 1080-1200 huf korul hozott naponta,mig a tegnapi 2miners trex kombo ugyanolyan beallitasokkal 1500 huf korul hozott,ugy hogy kozben volt nehany megszakitas is (probalkozas a minerstattal,kis visszateres nicehashre)
Valami vagy nalam nem volt okes vagy a nicehash huzott le ennyire,vagy a hashrate vasarlok fizettek keveset,de pl ugyanarra a napra nezve akkori arfolyamon haverom kapott 1280huf termelest,en pedig ugyanugy 1080-ft korul(mindketten 1080ti-val toljuk azonos 45-47 mh/s korul) pedig excavatoron toltam ahol nincs pool fee,viszont a nicehash a 4 orankenti kifizetesnel levesz 2%-ot,de igy se jott ki a matek.
Ugyhogy hiaba a nicehash kenyelmes monitorozhatosaga,maradok a direct miningnel,aztan ha lesz idom.megprobalom a hive os-t beloni,elegge zavaros egyelore az usbre valo img flashelese,pedig a webes feluletukon mar mindent beallitottam.[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Dare2Live
félisten
Londont most julyra igérik (a szokásos csúszások miatt lesz az agusztus vagy szeptember is) a jelnelegi tervről vélemény?
Ha jól értem a Base Fee "égetésre" kerül. A Gas fee meg brutál vissza lesz vágva a tiping rendszerrel. Adódik a kérdés: Ki fog ezek után bányászni? Brutál beeső hashrate esetén, hogy védenek ki egy 51%os támadást?
Ha a dolog működik akik egyértelműen jól járnak vele azok a HODLerek. A tranzakciós díj brutál be fog esni ezzel a coin terjedése repülő rajtot vehet + a base fee égetése deflációt okoz mert nem egyre több hanem egyre kevesebb ethereum lesz. Ez a kettő egyértelműen kilőheti az ETH árát de durván. Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy kpból veszek ETHt...
@Reggie0: Ez lesz. Egyszerűen az oka erősen érdekelt volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest