Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz demmer123 #58473 üzenetére
Előre szóltam hogy ez lesz ha bevásárolok!
#58497Dare2Live
NVIDIA and AMD graphics cards OC settings for miningWhy don't you knock it off with them negative waves!
-
-
warcat
veterán
válasz aerosmith #58474 üzenetére
Nincsen semmiféle nerfelés, nem tudom miért kell félni, meg tényként benyelni valaki agymenését, hogy mi történhet majd. Esetleg. Ha nvidia PR porhintésen túl is akar lépni valamit.
A 3060 előtt kiadott kártyákhoz nem nyúlnak hozzá szoftveresen, mert azért olyan pert kapnak a nyakukba, hogy befosnak (lásd: Apple esete a régi Iphone modellek szoftveres lassításával)
Azt megtehetik, hogy kiadnak egy új SKU-t csak ezért hardveres változtatással (kétlem) azonban ezeket el kell különíteni jól felismerhetően a vásárlók számára a korábbi terméktől, tehát pl: RTX 3081 ; RTX 3080NM stb.EA: It's in the crate!
-
koko52
nagyúr
-
Garsza
veterán
3060 védelmét feltörték már? Bagy nem is lehet?
-
Laraxior
titán
Nem ér az a vacak 600EUR-t
Asus TUF: 700EUR ... 'nyátokat azt... ráadásul ha ugrik a védelem ez a szar is felmegy 1000-ig.
...és én még tegnap gondolkodtam az 1700-as 3080SuprimX-en... mondom jó lesz az nekem, legalább egy évet kihúz már okés. Már rég elvitték amíg én agyaltam rajta[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
koko52
nagyúr
válasz shteer #58509 üzenetére
Jó az 3.3 $-nak is (incomming) és - villany. A 3070 hoz ethashel 5-6 körül.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Laraxior
titán
válasz Reggie0 #58512 üzenetére
Hát a 3060-ra nem esküdnék. A Ti az oké. Látom azok is elszálltak 400k fölé. Én még mindig bőven az alatt szerzem... és adom is természetesen, ha éppen egész nap gép előtt tudok lenni
Nah meg ugye mindenhol be van limitálva már a vásárlás 1 darabra. Próbálkozom én is mindenféle számláról, de a cím mindig azonos. Előbb-utóbb elhajtanak a 'csába"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz shteer #58515 üzenetére
Mé'? Tolvaj vagy? Meglopod viktort mi?
Ez a topik a bűnözők melegágya.. adócsalás, áramlopás...[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dare2Live
félisten
válasz madpapa #58506 üzenetére
Eddig PM és TREXel túrtam direktbe command lineból indítva. Hetek óta szépen megy kártyákat vettem, eladtam, tunningoltam....
Gondoltam most alacsony a profitbility kipróbálom nicehast az algó váltás képessége miatt. Lehet megéri. Szép mobil appjuk is van.
Erre a benchmark algok 70%nál error during benchmarkal végződik ld képet.
[kép]lelöttem afterburnert úgy is. Kinyitottam firewallt úgy is. Hozzáadtam exception defender, firewallhoz úgy is. Hibaüzenet nincs nem tudom, hogy kéne kezdeni a debugot. Lehet log kreállással.
Most 98al túr a 3080 meg 60al a 3070ek.Sokkal bonyibb mint a parancssor.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Frozen
addikt
válasz Laraxior #58511 üzenetére
Haver ugyan így volt caak akkor 1300 ba volt boltból. Linkeltem stb áhh itt meg ott olcsóbb paff 5p múlva már nem volt meg. ( Ha lett volna pénzem én simán rendeltem volna.)
A 3060 harmat gyenge még játekok alatt is ehez képest nagyon erős túlárazottan indult nem ér meg 700 eurot mikor kb 800 ból már tit veszel.
Múlt héten mondtam hogy nekem úgy tünik vergödik az árfolyam. Részben igazam is volt,majd talán most hétvégére felmegy picit.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Laraxior
titán
válasz Frozen #58518 üzenetére
Ma jön egy 3070SuprimX. Szerintem azt megtartom, amíg nem lesz valami normálisabb.
Mondjuk nem vagyok elájulva a 3070 teljesítményétől. Nem sokkal ugorja meg a 2070Superem. ~20%...
Nem mellesleg valamelyik általam figyelt boltban már a 3090RoG átlépte a 3000EUR-s határt Félelmetes ami megy komolyan...napról napra drágábbak a VGAk. 3070 alig van már 1000 alatt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dare2Live
félisten
válasz Laraxior #58511 üzenetére
3060 legolcsobb ahol valójában tudtam volna venni fa, szállítással ~700eurora jött volna ki. Ez volt a legolcsobb. Nem akarok csúnyát mondani. Ha kint élnék németben akkor 600eur lett volna a legolcsobb.
3070/3080 a héten nem tudtam venni. Amikor tudtam volna 3080 mindennel 1500eurora jött volna ki. MInden RX580/1070...et eladtam mert kettöből kijön egy 3060TI/3070 háromból egy 3080 és azért ha vége a bulinak egy RX580 kb eladhatatlan lesz. Hát nagy 5let volt csak nincs 800/900eurért 3060TI/3070 vagy 1300ért 3080.
Ma néztem egy 3080at 1490euro+fa+szállítás lett volna. Végül nem vettem meg de frissitgettem az oldalt mennyi idő míg elmegy. kb 5perc volt.
Ráadásul a profitability, eth se épp felszállóban van, azért jobb olyankor vásárolni amikor 100MH 15-20$/nap tud.
@madpapa: Jelenleg már szépen túr excavatorral ETHhasht, hozza az eddigi 101MH/61MHkat is. Az egy kérdés, hogy az algok 70% mért köszön el error during benchmarkal.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
warcat
veterán
válasz Laraxior #58516 üzenetére
Ha már Németországban vagy, én lesném a kanadai amazont is (van rá youtube stream is) a vásárlós box alatt van egy link, hogy meg akarod-e ezt venni az amazon.de-n helyi terméktámogatással, erre kattintva gyakorlatilag beárazza neked behozatali árra és át is dob .de-re.
Tegnap pl 690.x€ -írt szállítással és vámletéttel a 3070 oc Strix-re.
Namost ha ez téves és még akár rámegy a helyi 19% áfátok, még mindig szuper ár jelenleg.EA: It's in the crate!
-
Laraxior
titán
-
echterion
nagyúr
Használ itt valaki sima 6800-ast? Megérhet egy ilyen kártya 1050 eurót kapirgálni?
-
Dare2Live
félisten
válasz echterion #58525 üzenetére
Erre nincs válasz mert
ha a 6800=60MH a köv félévben legalább hozza nettoban az 5$/napot akkor igen. Ha köv hónapban az áramot se termeli ki ami simán benn van a pakliban akkor nem.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kiskokó
veterán
óóó Ez már csak szőrszálhasogatás...
Én úgy tekintek a Profitra , hogy amit termel a VGA abból levonom az áramszámlát és számomra az a profit! (De nézőpont kérdése, viszont mivel nem tudod ki mikor mennyiért fogja majd eladni a VGA-ját HA eladja egyáltalán.
Külön kell ezeket venni, de nyilván értem és teljesen igazad van.
De
Aki nem vett semmit csak az otthoni gamer gépével állt be bányászni? Neki nem volt kiadása... akkor neki milye van? Keresete , munkabére?
Érted.De mind1, csak nem értettem miért volt olyan fontos, hogy ki kellet javítanod, azt hittem valami más oka van.
Helló[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
echterion
nagyúr
válasz Dare2Live #58527 üzenetére
Jogos. Inkább úgy kérdezem akkor, hogy mondjuk két 1660Super (még mindig nem igazolták vissza a németek a vásárlásom, azt írták "verify" alatt van) 750€ körül vagy esetleg két még garis 580 (kb. mint a Super-ek árában) mellett reális lehet-e inkább azt választani.
#58529koxx Eredetileg egy vga volt a terv, egy 1660S körüli tudású, de ha úgy alakul, akkor elfér kettő is a gépben vagy egy erősebb (szerencsére az ára azért nem vág földhöz), aztán míg nem használjuk, kapirgálhat kedvére. Csak szeretném kipróbálni a bányászatot, komoly rig nem hinném, hogy lesz, aztán ha nagyon nem látok benne semmit, akkor majd elpasszolom a nem kellő vga(ka)-t.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Igen incomming. De nekem az majdnem profit, mert napelemem van extrém túlmértben.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
klaca1978
tag
Sziasztok! 1db 1060 6GB Gaming X-el bányászok. 2 napja megy 24h-ban. (áram nem számít)
Jelenleg windows alól nicehash-el bitcoint. A nicehash calculation szerint sokkal többet hozna ez a kártya, de valamiért csak havi kb. 0.001 -et amit kevés. Másik progival lenne érdemes? Olvastam annyi félét, de nem tudom melyik a nyerő. Mindenképp windows program kellene, nem flash meg hasonló, komolyabban nem szeretnék belemerülni. Szeretném kimaxolni a kártya teljesítményét, tudom nem bivaj kártya de ez van. Köszönöm! -
Laraxior
titán
Ennyi erővel bele lehet számolni a ház árát is, különben nincs konnektor se
-
aradebil2
senior tag
BitsBeTrippin spreadsheetjét érdemes lehet az összefoglalóba belerakni (bár most éppen levan halva annyian használják), a model fülön látható (API-ból folyamatosan frissül!), hogy melyik kártya mennyit túr, és hány nap után térül meg a befektetés, úgyis minden második kérdés ez mostanában.
+ Előrejelez árfolyamot, lehet fantáziálgatni, hogy milyen árfolyamnál melyik időpontban hány milliótok lesz -
P3Dr0
senior tag
Van megoldás a hashrate növekedésre.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Az RTX3080 hány W-ból tudja a ~100MH/s-t?
[ Szerkesztve ]
-
q765
tag
válasz Laraxior #58538 üzenetére
Nem butaság egyébként. Most szeretnék vásárolni egy kompresszort a VGA-k takarításához. Akkor meg már ezt is ki kell termelnie...
Szerintem a haszonból csak a jelen GPU piaci ár különbözetét, amortizációját kellene kivonni a tiszta nyereségből.P3Dr0: Vettél volna normális sütőt inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Dare2Live #58543 üzenetére
Akkor jobban megéri két 3070
117-el mennek most, de egyik sincsen koppon, és 250W alatt vagyunk. (249.6)
Penge ez a két dög. 50-60%-os ventivel 40°C alatt a GPU, a ramokon +1050MHzszerk.: Minek pakolom offba...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz torma1981 #58544 üzenetére
Memória és a PowerLimit mennyi nálad, nagy valószínűséggel rosszak a beállításaid.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sittes79
addikt
válasz Laraxior #58541 üzenetére
Nálam 220-230W de csak 97, egyszer volt 98,5mh/s azóta se, akkor nem tudom már mit állítottam
most jobban megéri talán 2db 3070, de jó áron volt még anno 3080...800EUR
#58544torma
Nálam power limit 118 és a curve-t állítottam 1200-re és +1200 memoriűnak így 45-48 fok és 55-60%os venti[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest