Új hozzászólás Aktív témák

  • ff-thomas

    aktív tag

    Hali Srácok,

    Egy ideje nem bányászok aktívan, de néha körülnézek, hogy mi újság, nyomkodom a WhatToMine-t, ilyesmi. Főleg ETH-t figyelem, mert azzal foglalkoztam korábban. Talán már 2 éve, hogy nem sokat változott az ETH bányászat profitábilitása, de az elmúlt 2 hónapban egész szépen visszatért a profit az otthoni csákányolók számára.

    Viszont nem jöttem rá ennek az okára, azt leszámítva, hogy az ETH ára feljebb ment. :F

    Nem vesznek az emberek kártyákat, nem indítanak a nagy befektetők pénzéből újabb bánya-csarnokokat? Rendben, ezt még el is tudom fogadni.

    Na de a tendencia az volt, hogy szépen apránként ugyanazzal a kapacitással egyre kevesebb ETH-t lehetett kitermelni, ez nagyjából stagnált az elmúlt 2 évben. Viszont az elmúlt 2 hónapban ez néha nőtt, néha visszaesett a korábbi szintre. Azt is el tudom fogadni, hogy ingadozik, na de 20-40%-ot is, ráadásul felfelé??????

    Tegnap ránéztem teljesen véletlenül és biztos voltam benne, hogy a whattomine kalkulátor hülyeséget mutat, pillanatnyi elmezavar, hibás adatokkal számol, vagy ilyesmi. De most reggel ránéztem és még mindig ugyanolyan brutális hozamot mutat ugyanarra a bányász kapacitásra: 150%-kal többet, mint a korábbi 2 év alatt folyamatosan. Konkrét számokkal élve: ha havi 1ETH-t tudtál kibányászni eddig, akkor azzal a kapacitással pillanatnyilag 2,5ETH-t lehet(ne).

    WTF? :Y Tudja valaki ennek az okát?

    [ Szerkesztve ]

    find a way or make one..

Új hozzászólás Aktív témák