Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz pető bá' #19819 üzenetére

    A Gulden 2014 óta létezik, az igaz, hogy nemzeti valutának indult és Hollandiába terjedt el leginkább,ott vannak váltóhelyek, boltok ahol lehet érte vásárolni, de mára már elég univerzális kryptopénz lett. Ez nem fog összeomlani, itt több feljlesztő dolgozik az érme sikerén, van egy komoly közösség mögötte.

    ff-thomas: a kérdésed nem is értem, MINDEN digitális érmét váltókon veszünk, ha vásárlás útján akarsz hozzájutni.A fő váltóhelye, amit már pár kommenttel előbb le is írtam a Bittrex. Bányászni, főleg processzorral már nem nagyon érdemes, egy 28 mhs-es célhardver is havi 1400 Guldent termel, ami nem igazán sok. A Processzor kb. havi 2-3 Guldent ha hozna.
    A weboldalukon, mivel Hollandok a fejlesztők ezért a holland bankokkal kiépített kapcsolatuk révén tudnak euróért Gulden-t adni, ezért "preferált" a holland bank, ha azon a webloldalon kerszült szeretnél Gulden-t venni. Ha mondjuk az én érmém lenne ilyen ismert és használnák ennyien, akkor én nyilván az érmém weboldalán az OTP, Raiffeisen, Erste, CIB, stb. bankon keresztül, magyar Forinttért árulnám az érmémet, nem?

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák