Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz gyuszaa #1824 üzenetére

    Ha minden igaz nagy nehezen elviszik, az nvidiás piac mint olyan jelenleg szinte halott, egy-két filléres 760-ra van kereslet, de itt ki is merült a dolog. Majd lehet visszasírom még az Asust, legutóbb a 6870-es hist kedveltem annyira, mint azt, de nvidiával nem lehet BTC-t csinálni.
    Lehet veszek még egy kártyát majd, így Chal ha majd részletes tapasztalatokkal rendelkezel a riserrel kapcsolatban, akkor légyszíves oszd meg velünk :R

    @HSM: szerintem járt már nálad is meg nálam is sanyarúbb sorsú videokártya is, mint egy-egy bányászkártya (persze nem arról beszélek, amelyiknél a vrm 2 jegyű hőmérsékletet nem is nagyon produkál) aztán nem feltétlen kötötték az ember orrára, hogy mire használták (seti, bitcoin, milkyway, stb.). Tavaly nyáron volt 20-22 db eladó 5870 fent a hardveraprón egy személynél, azt hiszem mindegyik ventiproblémás volt (némelyikhez járt scythe cooler), na ott sem volt beleírva a hirdetésbe, hogy mire voltak használva (pedig kis fantáziával ki lehet találni), emerico miután megvette a csókától mégis el tudta adni az összeset és talán a nagy része még most is tökéletesen üzemel. A hirdetésbe is nyugodtan beleírhatod majd, hogy tuningmentes, sőt, egyenesen alulfeszelt vagy visszafogott órajellel üzemelt kártya. A januári 55-60 ezres ár mellett amibe majd ezek a kártyák kerülni fognak bele kell hogy férjen némi bányász előélet.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák