Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Apollyon #11621 üzenetére
Ezt meg főleg nem fogod bírni, eljött, amit emlegettél. FF ESR frissítés volt, 52.7.3
Ezeket a tetkókat én már megszoktam, amit nem tudok megérteni, azok a mindenhová berakott valamik, átszúrt nyelv, mellbimbó, etc.....
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Penty
tag
válasz Apollyon #11621 üzenetére
Szerencsére nekem a rokonságban, meg a közeli barátaimnál sincs tetkós, piercinges, a véleményük meg nekik is hasonló mint nekem. A közvetlen kollégáim között is csak 1 van, akin van valami tinta, a többi az "tiszta".
És hogy válaszoljak a 11613-ra is, bár nem szívesen, mert nem szeretek ilyen stílusú hosszászólásókra reagálni. De mindegy, megteszem, mert részemről nincs harag:
Nem tudok olyan emberekről a környezetemben, akiken "agyműtétet" hajtottak volna végre, olyan nőkről viszont igen, akiket örömmel és boldogsággal töltött el gyerekeik születése és nem teherként tekintenek rájuk, akik gátolják az ő egyéni karrierjük kibontakozását, hanem áldásként. (Csak zárójelben teszem hozzá, hogy egyik sem különösebben vallásos, jómagam sem.) Tudniillik belőlük lesz a jövő generációja, és nagyon nem mindegy, hogy otthon milyen körülményeket (nem anyagi!) teremtenek számukra. És az otthon megteremtése az bizony nagy részben a nők feladata, ők alkalmasak rá érzelmileg és emocionálisan is, és ez a feladat a jövő generációja szempontjából szerintem "kicsit" fontosabb mint az, hogy hány szenzort tudott volna összerakni a szerelősoron minimálbérért, vagy hány büfédiplomát szerezhetett volna ez idő alatt, amíg a gyerekkel "kínlódott". A gyereknevelés az egyik, ha nem a legfontosabb és legfelelősségteljesebb feladat, amit egy ember csak elvégezhet élete folyamán és a fentieknek a megemlítése nem degradáló – szerintem. Legalábbis az én környezetemben nem találkoztam olyanokkal, akik lealacsonyítónak érezték volna ezt a "melót". Ja, és egyikük sem nyócátalános végzettségű, a férjeik meg nem "asszony-étket-ide-de-rögtön!" mentalitásúak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest