Új hozzászólás Aktív témák

  • Raynes

    tag

    válasz ubyegon2 #6500 üzenetére

    Sokat nem vesztettél vele. Nem volt nagy cirkusz. Jött egy kérdező, egy semleges kérdéssel, mindjárt kapta is az elfogult mantrát, miszerint a debian a legleg. Na, én sem voltam rest, szépen leírtam az ellenpontot, de mindenféle személyeskedés nélkül, ráadásul még igazából most a Debiant sem ekéztem, tanulva a múltkori kitiltásból. Kaptam is rá 2 személyeskedő ívet.

    Egyébként ez meg a másik, ami duplán gáz az itteni moderálásban, hogy szépen letakarítják, hogy utólag senki ne vitathassa a moderálás jogosságát, ami óriási gerinctelenség. Ha tényleg olyan gáz, hogy kitiltás jár érte, akkor jobb is megtartani bizonyítéknak, hogy mi miatt kapta az illető, ha meg nem gáz, akkor meg azért gerinctelen törölni. Mindegy, jeleztem már a moderátori topikba a nicktörlési igényt, gondolom kell fél-egy óra, mire egy moderátor teljesíti, most még csak azért vagyok fenn, hogy a profilom takarítsam ki.

    Egyébként meg neked sem nagyon javaslom, hogy sok időt ölj a fórumba, meg midenféle kezdőknek szánt leírásba, mert nem éri meg, csak a saját időd fecsérled.

    Mondjuk legalább a PH-nak is jó lesz, mert nem kell aggódjanak, hogy reklámot blokkolok az oldalon vagy ilyesmi, vagy előfizetek-e VIP-re, mert az egész oldal megy szépen a hostos tiltólistára, fórumostól, főoldalastól, tároldalastól, mindenestől, hogy még később se jusson eszembe feljönni, vagy bármilyen tartalmat innen olvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák