Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Path of Exile (ARPG)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Na itt vagyok
Amúgy ez kb a lehető legrosszabb. Napközben éhezel, este meg szétterheled a komplett emésztőrendszert, nem oké. Utána meg jön az alvás, és a sok felesleges kalóriából szinte instant zsír lesz.
Na mindegy, akit érdekel a téma olvassa el a sárga kapszulát, abban minden szépen le van írva
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bambano
titán
válasz Apollyon #7255 üzenetére
nekifutunk mégegyszer: a régi "reggeliz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy csóró" szólásból levezetett étkezési szokás téves, nincs biológiai indoka. tehát semmi probléma azzal, hogy jól bevacsorázik, sőt. még akár jó is lehet, ha nem olyan gyomorba rakja a kaját, amiből a fizikai munka elvonta a vért.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Apollyon
Korrektor
válasz bambano #7256 üzenetére
A fizikai munka nem a gyomorból vonja el a vért, hanem az izmokból ürülnek ki a glikogénraktárak.
Munka után nyilván érdemes ezeket visszatölteni, ami ha megtörtént rendben (de nem szeretnék ennyire belemenni ), majd ez után mindenfélét összevacsorázni lefekvés előtt az elhízás biztos receptje.Ezt pedig úgy lehet kiküszöbölni, hogy ha már aznap késő délután / este nem lesz semmi érdemi fizikai munka, már csak (jó minőségű) fehérjetartalmú élelmiszereket szabad bevinni, pláne alvás közeledtével.
Persze van aki meg azt hiszi, hogy kizárólag gyümölcsből el lehet élni, az persze már mindegy hogy lesz-e hosszútávon kialakuló hiánybetegség vagy sem (én mondjuk nem kockáztatnám meg) így én nem szeretnék hittéríteni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bambano
titán
válasz Apollyon #7257 üzenetére
glikogén raktár: rövidtávú raktár. tehát a fizikai munkánál nem játszik. lehet, hogyha nagyon utánakotornék, az is kiderülne, hogy az anaerob energiatermelés része, de ebben további guglizás nélkül nem vagyok biztos.
A folyamatos erőkifejtés megnövelt oxigénszállítási igénnyel jár, amit a gyomor leállításával is segít a szervezet. ezért mondják, hogy ne zabáld tele magad, ha fizikai munkára készülsz.
"majd ez után mindenfélét összevacsorázni lefekvés előtt az elhízás biztos receptje.": a közhiedelemmel ellentétben nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Bezony.)
A BBTV is jó, meg a BBrádiót is szoktam hallgatni, az ilyen podcast, kb már mindenről van benne szó csak testépítésről nem. Jókat lehet rajta röhögni.
(#7261) joecontra: jah, mondjuk meg is van az oka hogy miért ír be úgy ezekre, ahogy..
-
BoB
veterán
válasz Apollyon #7259 üzenetére
Olvasd el a harcosok könyvét
------------------------------------------------
Ez egy ugyanolyan szintű válasz volt. Ez meg egy másik könyv egy másik szerzőtől, egyikük sem orvos, mégis két külön álláspontot írnak le ha jól értem, egyiket sem olvastam. Mindkettőnek annyira lehet hinni mint a másiknak.
Egyébként mielőtt megkapnám hogy de így de úgy, engem nem érdekel ez a téma sem, csak egy logikai felvetés
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
tvamos
nagyúr
válasz Apollyon #7257 üzenetére
mineralokortikoszteroid
....... rododendron .........(#7263) bob.zxr válasza Iscariah (#7259) üzenetére
Osszeolvastam mar sok konyvet, de nem latom az utat...
A testedzes nagyon veszelyes, csak annyit latok.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
BoB
veterán
Éééés megjelent a flatpak, a snap konkurencia: [link]
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Apollyon
Korrektor
Nekem viszont kiemelten fontos ez a téma, és azért nem kezdem el itt fejtegetni mert nem akarom azt, amit a gyümölcsevős írásban csinált a forma: hittérítést. Amúgy régen én hittem sok "baromságban" (kinek mi), aztán elolvastam egy Stephen Hawking könyvet, Az idő rövid történetét, és az a sok dolgot amiről naivan elhittem hogy igaz, Hawking könyve kb. lesöpörte az asztalról. Na és mivel? Az a könyv kb masszív fizika, képekkel illusztrálva, teljesen logikussá válik az is, amiről addig nem is tudott az ember. OK, kozmológia, de abszolút tudományos alapokon.
Amit írtam sárga kapszula, annak tartalma meg máshol is megtalálható a neten, ott, ahol "kicsit" komolyabban foglalkoznak a táplálkozástudománnyal, nem éppen nők lapja café szinten... Pl. bodybuilding.com, de ez nem jelenti azt hogy csak testépítéssel foglalkozik, sőt.
Csak ez a kis könyv egy közérthetően elmagyarázott kivonata egy nagy egésznek. Olvastam én már a témában amúgy sok mindent, mind közül nekem ez vált be. Főleg egy durván túlsúlyos ismerősömnek, aki már lassan vékonyabb mint én (testzsír %-ot figyelembevéve), pedig én ektomorf alkatú vagyok.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tvamos
nagyúr
En nem eszek ilyesmit. Nem azert irom.
(#7266) Iscariah válasza bob.zxr (#7263) üzenetére
En amorf testalkatu vagyok... de ha az Ido rovid tortenetevel lehet lefogyni, akkor.... eddig nagyon rossz iranyban keresgeltem.No majd letoltom hangoskonyvben.
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
Latom fejlodik a ph mind reklamok kihelyezese teren, mind user kovetes szempontjabol, nezzetek csak mit toltene le, getsmartlook
Vigyázat, csalok!
-
spammer
veterán
Köszi az infót:
Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Request blocked by Privoxy)
Done! (sőt, berakom hostsba is)
Amúgy ez a "cikk" sem volt semmi, kapja is az ívet: [link]
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz lionhearted #7274 üzenetére
Nem számít mikori, tré így is, úgy is. Legalább kap egy kis neki kijáró figyelmet.
-
Rimuru
veterán
Meg mindig hatalmas ez az arc, aki rohogni szerete erre jojjon. Erdemes belekukkantani a csatornaba (nekem eleg volt 1 video).
ui: remelem nem lesz egyetlen olyan hulye ember se aki random megtalalja es tenyleg tanulni szeretne belole.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
spammer
veterán
válasz Apollyon #7278 üzenetére
A linkelt írásra vagy a PH-n elhelyezett követő js-re/cookie-ra gondolsz? Ha előbbi, akkor a linkelt írásból és kommentekből kiderül, ha utóbbi, akkor én nem szeretném, ha bármelyik oldal is követne, an
áalizálna. Google analytics is tiltva van, ez meg ugyanolyan 3rd party analizáló cucc.(#7276) colomb2: cselesen van megoldva, mert dinamikusan generál id-t a div-nek, de persze minden megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz spammer #7279 üzenetére
A 3rd party dolgokra gondoltam. Nálam noscript van, tiltólistán minden gúgli gagyi, meg FF-ban minden szénné tiltva. Elvileg jó vagyok
Ja azt a cikket olvastam, vagyis véleményt, hát a cikkíró elmebeteg, ez már az írásából is kiderült. Elnézést a kifejezésért, de ez az elvakult ms szopkodás főleg manapság eléggé szánalom.
[ Szerkesztve ]
-
cami][us
senior tag
[link] Azért volt ott pwd is.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Man who voted for Leave says he thought his vote ‘wouldn’t count’ and is now ‘worried’
Remélem, hogy ez csak kamuból/pénzért teszi a hülyét, mert nem tudom elhinni, hogy tényleg vannak ekkora debilek.
-
spammer
veterán
válasz spammer #7286 üzenetére
Na jól van, látom ez valami feminista modell suna, aki megvilágosodott a kódolástól és most azt akarja, hogy minél több nő kódoljon, mert nincs elég női kóder. Vagyis inkább valakinek kellett egy jó kis reklámarc. Kár, hogy férfiakat nem vállal.
-
bambano
titán
olvasom ezt a hírt, és egy-két hímsoviniszta szemétség eszembe jutott
"a pilóta is egy kistermetű, és valószínűleg kis súlyú lány – nyilván ezzel is igyekeztek minimalizálni az autó méreteit és tömegét.": azért remélem a biztonságra ügyeltek és a lökhárítókat nem áldozták bea másik, hogy van róla film. komoly munka lehetett másfél másodpercről filmet forgatni
-
bambano
titán
tényleg ennyire nem tudjátok, ki az a Karlie Kloss? írd be a nevét meg azt, hogy Victoria's secret a gugliba és nézd meg a képeket.
nem hinném, hogy feminista kóder lenne
-
Rimuru
veterán
Napiwinx, gondoltam radugom a telefont MTP ugyis benne van az osszes (elterjedt) windows verzioban, nem lesz it gond... hat tevedtem Koszi MS ezt a konzisztens rendszert.
Latja a HW-t mint MTP eszkoz de megnyitni mar nem tudja, ennyit errol.Vigyázat, csalok!
-
tvamos
nagyúr
Csak most jutottam el eddig a szosszezetig: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs