Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz F34R #5660 üzenetére

    browser.history.maxStateObjectSize valóban van, de nem tudom, ér-e valamit, illetve hogy pontosan mit is csinál, mert csak több éves találatokat dob a gugli, ráadásul a mozillazine.org-on nincs semmi erről a bejegyzésről. Deprecated? :F Egyébként volt régebben olyan opció, ha jól emlékszem, hogy hány napra visszamenőleg tartsa meg a history-t. Most addonnal van ilyesmi, de csak nem rég raktam fel, majd kiderül működik-e.

    (#5661) Iscariah: ez a trend, verziószám hajhászás és halál felesleges fícsörök beépítése. Kicsit a régi Nero CD Burner korszak jut eszembe (régi szép idők :DDD), aminek sikerült egy alap és jó kis íróprogramból egy fasza bloatware-ré átalakulnia az évek során. Nem bírnak magukkal, és ahelyett, hogy optimalizálnának és valóban hasznos dolgokra fordítanák az erőforrásaikat, olyan hülyeségekkel foglalkoznak, minthogy a szaros Pocketet integráljanak a böngészőbe, mert a külsős fejlesztésű, külsős cég által üzemeltetett, cloud-based szolgáltatásra szüksége van egy bővíthető, open source böngészőnek.

    szerk:

    Amúgy próbálok átállni a duckduckgo-ra, de elég gyakran kell a !google-t elé írnom. Sajnos még eléggé lemaradásban van, ha pontos találatokra van szükség. De azért nem rossz, érezhetően javulgatott.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák