Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
tag
válasz lionhearted #11695 üzenetére
Ubuntu? Nem vagyok vele jóban. Utoljára valamikor 2008. vagy 2009. környékén találkoztam vele. Akkor XP-ről váltottam Ubira, mert már elegem volt az XP hülyeségeiből. Volt itt az Ubiban aztán mindenféle compizos parasztvakítás, ami csak (nem) kellhet: Lángoló-füstölgő vagy éppen papírrepülőként elszálló ablakok, remegő és átlátszó ablakok, meg minden. XP után ez maga volt a csoda. De aztán fél év után előjött valami bug (már nem emlékszem, hogy mi), amit nem tudtam sehogy sem megoldani, nekem meg éppen kellett volna sürgősen a gép. Annyira felhúzott az egész, hogy lerohantam a legközelebbi számtechboltba, aztán vettem magamnak egy 7-es vint huszonvalahány-ezer Ft-ért. Azt használtam ezután egy pár évig, amíg véglegesen jó útra nem térített a Debil Lány. Na szóval azóta nem vagyok jóban uborkáékkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest