Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Hivatalos oldal : [link]
Három friss videó ( CBT ) :
Lineage Eternal CBT Field Questing Gameplay
Lineage Eternal CBT World Quest - Newbie Island - Level 9~10
Lineage Eternal CBT Level 10 Dungeon - New Hero Unlocked - Exp PotKorábbi itt is megjelent hírek :
Lineage: Eternal - Diablo szerű játékmenet
Az év második felében várható a Lineage: Eternal zárt bétája
Platform : PC
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
savior
őstag
"A legújabb bejelentések szerint az év első felében induló alfa tesztre kizárólag Koreából lehet majd jelentkezni, azonban a 2015. második felében induló zárt bétát már világszinten mindenhol egy időben szeretnék elindítani, így arra bárki jelentkezhet majd."
Na ebbol se lett semmi.
A jatek mindenesetre jonak tunik.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
myckey
veterán
Ázsiai.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
DonMedve
addikt
Várós! Úgy olvastam idén nov. 30 a béta indulása. Legalábbis a videó alapján, amit facen láttam.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Ch0b
tag
-
IreN!CuS
őstag
Lineage Eternal Gets Upgraded to Unreal Engine 4 and Delayed Significantly
Topic zárható, olyan lesz ez mint a HL3
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
dargelot
senior tag
No, ilyen tempó melett mire kijön a játék, már a Unreal 4 motor is elavúlt lesz. A mobil játékokon van a prioritás azért haladhat ez ilyen lassan.
-
dargelot
senior tag
Project TL az új neve a játéknak.
-
dargelot
senior tag
Az év második felévben jön a bétateszt, illetve jövőre van kitűzve a megjelenés. Valami csak megy a háttérben, remélem a megjelenést illetően, hogy az EU-s megjelenés sem fog sokat késni.
Forrás -
dargelot
senior tag
YouTube videó a mostani állásról. Mobil támogatás lesz a játékoz. Szerintem ez mindent elmond, hogy milyen irányba megy a játék.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest