Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Klipsch Image S4 van fehér is sőt direkt androidos változata is van, legalább is én ezt néztem ki neki, nagyon tuti kis szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
ebbol 2 lett.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
8nemesis8
veterán
Ma volt egy fagyásom is.
Rádugtam a gépre és azonnal le akartam nyomni a kijelzőjét és erre meghalt. Eddig még nem csinált ilyet.Remélem nem lesz ez jellemző rá.
Ma volt egy kis GPS is, igaz első bekapcsolás így nehezen talált műholdat, remélem következőre gyorsabb lesz. -
Stukker1987
senior tag
válasz 8nemesis8 #557 üzenetére
Én leszedtem a GPS test nevezetű appot. Mindig aktiválom még otthon, Wifi-vel updatelem az AGPS-t és szabad ég alatt gyorsba kerestetek műholdat, majd lekapcsolom az alakalmazást. Ezután lépek be a navi progiba. Így a navi sokkal rövidebb idő alatt talál műholdat.
Saccra az idők:
GPS test(wifi+"terasz" )+navi ~ 4 perc
CSAK Navi szabad ég alatt ~ 7 percEredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Stukker1987
senior tag
válasz nbukta77 #558 üzenetére
Itt és itt is arra hívják fel a felhasználók figyelmét, hogy nem érdemes ilyen progit használni.
Nálam átlag 140-150Mb felhasználható memó van. HA task killert használok,akkor felugrik 210Mb körülre.
Viszont miután felhívtad rá a figyelmem én is át fogom tanulmányozni ezeket az írásokat és valószínűleg leszedem a task killert.
Főképp azért mert úgyis újraindulnak pár perc múlva az alkalmazások és mert az iromány szerint ha szükség lesz rá akkor az op rendszer maga kapcsol le belőlük. Másrészt esetleges rendszerhibák esélyét sem zárják ki amennyiben ilyen alk fut.
Valószínű a tisztánlátás érdekében sok irományt és Android fórumot kell elolvasni....
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
TayRol
nagyúr
na, megjott a telefon. nokia 6300 utan furcsa. 10 percet nyomogattam aztan sipakolt hogy lemerul, szoval majd otthon nyuzom. a hatlapot elegge kinszenvedes leszedni.
-
nbukta77
addikt
nektek az aksi hogy birja? tegnap este 20.30-kor le vettem toltorol 100%-on allt. reggel hatra 15-re merult.
-
8nemesis8
veterán
válasz Stukker1987 #559 üzenetére
Igen ezekről én is olvastam köszi.
Meg is lépem majd én is és tesztelgetek. -
nbukta77
addikt
válasz 8nemesis8 #563 üzenetére
dolgoztam. nem pihenőben volt a teló. én is arra tippelek,hogy beragadt valami. mondjuk nekem folyamatosan megy a wifi,3g,email,facebook,gochat,gtalk. de eddig nem esett ekkorát. főleg nem a motorola defy.
-
alikah88
tag
válasz Stukker1987 #560 üzenetére
Szia!
Elvileg 2.2ben az android már magától bezárja az appokat, amik túl sok memóriát esznek és már nincs rá szükségünk. Én azért használom a task killert, hogy leállítsak pár appot amire nincs már szükségem. Autokill-t nem használok, és csak azokat az appokat killelem, amikre már nincs szükségem, tehát pl nem ölöm meg a Missed It!-et meg a LauncherPro-t... csak pl ha befejeztem a böngészést a neten, akkor azt killelem és ennyi. Meg van pár alkalmazás amik állandóan elindulnak, ezekkel sajna nem lehet mit kezdeni, de én azért szoktam killelni őket, de 5 perc múlva úgyis újraindulnak... ezeket majd a custom romokban úgyis kilövik... vagy ha rootolod a telefont, akkor elvileg meg lehet csinálni h el se induljanak. De ezzel vigyázni kell, nehogy rendszerfájlt állíts le. Nekem kicsivel kevesebb szabad memóriám van, de nekem elég sok app meg widget fut a telón.nbukta77: nekem egy éjszaka alatt a telefon kb 3-4%ot merül, szóval ott biztos valami gáz van... és reggel még ébreszt is. Mondjuk nekem 2g-re van lockolva, és az sincs bekapcoslva folyamatosan. Most néztem meg, reggel 12kor vettem le a töltőről a telót és 96%-on áll. Igaz nem nyúztam nagyon...
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
TayRol
nagyúr
t-s a telefonom es v10c van rajta. csak info képpen mondom. nem is talalt ujabbat az update.
-
james88
tag
Sziasztok!
Sehol nem találok róla infót, de van a telóban FM Transmitter?
-
nbukta77
addikt
rootolas magyarul?
-
Macskalóz
csendes tag
Juj, első pozitív és negatív dologok
1, Megy a készülékkel a sixaxis controller, bár ez gondolom sokakat nem érdekel.
2, Marketet és a többi programot külön kell rápakolni.
3, Beépített billentyűzet nem az igazi.Szélső gomboknak rossz a nyomáspontja..
4, Gyári ADW launcher laggol, LauncherPro tökéletes!
5, Quadrant elsőre 1100pontot adott, másodjára is
6, 2.3.5 androidNova jobb így elsőre!
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Van most újabb szoftver a 10g-óta ? Kicsit elmaradtam mostanában
kengyel
-
törölt tag
válasz Macskalóz #428 üzenetére
V10G-t nem tudom rootolni a linkelt módszer szerint. Ahol először kéne újrainduljon a teló, nem történik semmi. Valami ötlet hogy miért lehet?
Az adb shell működik, # megjelenik és úgy tűnik hogy a további parancsokat is elfogadja, mégse indul újra amikor kéne neki. Ha reboot paranccsal újraindítom a további parancsokat már nem fogadja el.kengyel: Nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Stukker1987
senior tag
válasz nbukta77 #596 üzenetére
A 2.2 2010 májusában került bemutatásra,ha jól tudom(javítsatok ki ha tévedek). A valós telefonos elterjedés még későbbre datálódik.
Azért egy folyamatosan frissített 1 éves rendszer nem ennyire megbotránkoztató szerintem.
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest