Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
lassan tv-t kell cserélnünk és tegnap láttam egy szép képű lg-t
eddig erről nem olvastam, de elkezdett érdekelni. az lg 50qned81 vagy lg 50qned82 va paneles, ekkora is férne még be a falra... van valakinek már tapasztalata a tévékről?Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
válasz nexus6 #111081 üzenetére
közben végigjártam pár mm boltot, és a mammutban lévőben találtam egy 50qnedet. sajnos rohannom kellett és tesztvideót sem vittem magammal így a bolti reklámok eléggé nem szépen mentek... megpróbálom a héten...
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
vett valaki a fórumban valaki 50qned tévét? az euronics oldalon találtam egy értékelést, ami a betekintési szög miatt negatívot adott, ami egy VA paneles tévénél szerintem nem gond
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
válasz rainman72 #111252 üzenetére
tudom, a VA panelnél ez a típus miatt ilyen, de nekem nem számítana mivel monitorként kb az esetek 98%-ban szemből használom... mondjuk ezt sosem értettem hogy ki nézi 77°ból a filmeket?
a tesztekben mindig az 55-ös IPS tesztelikEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
van valakinek tapasztalat az 50Qned813 tévével? most megjelent a MM boltban is, pont az árkádban is láttam. sajnos az eladók nem tudtak segíteni... szerintem szép képe van, viszont a felbontás érdekelne, hogy pl 1440p-ben tudja a 120Hz-et? ahogy nézem ez kb majdnem a régi 50nano863-al egyenlő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs