Új hozzászólás Aktív témák

  • dns12

    lelkes újonc

    válasz dns12 #93433 üzenetére

    65UK6950

    A feliratokkal továbbra is próbálkoztam tegnap. Vissza is kerestem a fórumban és nemzetközi oldalakon is és úgy látom az lg médialejátszója egyszerűen nem képes lekezelni sok esetben mkv-ban lévő feliratokat. Amikor valaki ilyen issue-val jött vagy nem kapott választ vagy olyat ami próbálja megkerülni a beépített médialejátszót.

    Ezek szerint tényként kell venni, hogy sok esetben mkv-ban lévő feliratot nem képes lekezelni a tévé. Ha ez így van, ez egy roppant nagy minuszpont.

    -Írták korábban a plexet, ami azért szívás mert a NAS-om még FHD-t sem biztos hogy ki bírna így szolgálni nem hogy UHD-t. Szerintem a PC-m is gyenge lenne hozzá az i5-ös procijával.
    -Írták hogy rakjunk hozzá külön fájlban srt-t. Lehet hogy ezt le bírja kezelni de nagyon nem életszerű hogy az ember minden alkalommal keresgessen megfelelő srt-t a filmhez amiben amúgy van magyar felirat csak a tévé nem bírja lekezelni.
    -Amit még el bírok képzelni hogy letöltöm a filmet 3 verzióban és az egyik esetében csak lekezeli a feliratot a tévé, de hosszú távon ez sem életszerű.
    -Nézem a filmet magyar hangsávval, kizárt dolog.
    -Akkor inkább használom a közel 10 éves WD Live-ot és lejátszom FHD-ben, mert az minden feliratot normálisan lekezel.

    Ezzel így ott járunk hogy igazából a tévé médialejátszója használhatatlan :( Lehet venni hozzá egy normális 4k lejátszót 50-60k extra pénzért...

Új hozzászólás Aktív témák