Új hozzászólás Aktív témák

  • ittakary

    nagyúr

    válasz #20221952 #81835 üzenetére

    Samsung UE60KU6000 volt a tulajdonomban, és teljesen oda voltam érte: gyors menü, jó kép, remek káva kialakítás (ugye ekkora méretnél alig tűnik fel hogy van egyáltalán káva!). 4k anyagok fantasztikusan néztek ki rajta, és a TV adás (sima 720p / 1080i) is teljesen korrekt volt!

    viszont az SD TV adás az ekkora méretben tényleg tré, de hát könyörgöm, egy 500*350 pixeles képet rakjál ki a monitorodon teljes képernyőre: az is tré lesz :)

    végül mennie kellett, mivel arra amire használva volt, bőven elég az 55"-os LG 55LH630V, ami jelenleg is üzemben van (csak és kizárólag UPC TV megjelenítése: jó minőségű filmből évente lefut rajta 5-7 db...)

    Sokan szidták azt a típust hogy szar, és hogy nem vennének ilyet, meg finnyáskodtak (tipikus prohardver mentalitás, amivel nem kell foglalkozni), de őszintén szólva ezek az emberek főleg amiatt voltak csalódottak, hogy nem jutott nekik az eMag BlackFriday alkalmával. Nekem volt ilyen, és azt mondom, hogy 1) nem a világ legjobb minőségű TVje, van ennél jobb 2) ugyanakkor az emberek 99%-a számára az igényeinek a 95%-át hibátlanul teljesíti: én ajánlom!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák