Új hozzászólás Aktív témák

  • LionX

    tag

    válasz pontyos #71000 üzenetére

    Van valakinek LG 55UF950V televiziója? Elég jó az ára, a tavaly karácsonyi akciók is magasabbak voltak. Akkor nem vettem meg, de most már nagyon szemezek vele. Szeretném megtudni, esetleg tulajtól, hogy megéri e az árát?! Pl a Color Prime tech érdekelne, valóban észlelehető e a különbség? Sokat mozizok, Blu ray 4k felkonvertálás pl?

    Nekem ilyen van és szerintem nagyon jó készülék. Gyönyörű képpel, természetes színmegjelenítéssel, valóban széles betekintési szöggel, nagyon jó hanggal, jó szolgáltatásokkal és ráadásul még gyors is. :C
    A Color Prime-ról nem igazán tudok mit mondani, mert ahhoz össze kellene hasonlítanom egy olyan, ugyancsak IPS paneles 55-ös LG Tv-vel, amiben nincs benne ez a technológia. Az LG-nél a Color Prime, a Samsungnál Nano kristály, fogalmam sincs hogy ezeknek a hangzatos elnevezéseknek, egyáltalán van-e bármilyen hozzáadott értéke egy átlagos felhasználó szempontjából! :F
    A felkonvertálással sincs gondja, erről itt írtam.
    Egy IPS feketéje persze hogy nem olyan mint egy OLED-é, de nekem ezzel sincs gondom.
    Amivel problémám volt, az a Dirty Screen Effect. :U
    Középtájon 2-3, függőleges sötétebb sávot észleltem, ami homogén képnél volt zavaró egy kicsit. Ez viszont kb. 5-6 nap alatt folyamatosan halványodott, majd teljesen eltűnt, Mostmár teljesen homogén a képe és felhősödést sem tapasztalok. Nem tudom hogy ezt a jelenséget mi okozhatta, lehet hogy a kicsomagolás-összeszerelés-helyretétel procedúránál nem úgy és nem ott foghattam meg ahol kellett volna és kellett neki némi idő, amíg minden visszaáll a helyére?
    Az biztos hogy most nem adnám oda semmi pénzért, mert nagyon elégedettek vagyunk vele, főleg annak fényében, hogy egy kicsit bonyolult volt a Tv cserénk, ami pont a karácsonyi időszakra esett. Ha akarod elolvashatod itt és itt.

Új hozzászólás Aktív témák