Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• reap3r

aktív tag

válasz sanyika987 #12480 üzenetére

Jó kis teszt lett szerintem. Az biztos, hogy van a metódusban kivetni való sok szemszögből nézve(nem tudom, hogy tudod-e milyen folyamatok futnak pl. kitkat alatt wifivel vs. lolli alatt wifivel[lollipop alatt állítólag nagyon sok minden fut ilyenkor]; ez a kijelzőidő kb. csak az adott szitura vonatkoztatható, mert viszonylag egy helyben áll közben a proci kb., szóval aki olvassa az ne várja, hogy messenger és netezéssel ugyanezt hozza kijelzőidőre, ott még a kitkat is lehet győztes...) A teszted szerint puszta videónézésnél már van +fél óra kijelzőidőd a stockhoz képest. Emellett gondolom azért jobban teljesít mind melegedés, mind nyers teljesítmény szempontjából a telefon. Teszem hozzá amúgy, hogy az alulfesz szerintem az általános készenlétet ilyen arányban dobja meg, azt talán lehet általánosítani.
    Miután lesz rendesen időm én is jobban belematatok a beállításaimba, aztán én is alulfeszelek. Most sajnos nincs időm ilyenekre, mivel annyi zh-m, illetve beadandóm van (áramkörtervezés, elektrodinamikai szimulációk,stb...), hogy a feszültségekből már kezd elegem lenni :D
    köszönöm a tesztet :)

Új hozzászólás Aktív témák