Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika987
aktív tag
válasz redbiro #12461 üzenetére
ezt cáfolom h annyi előnye van h alul lehet feszelni
az utóbbi napokban sok beállítást próbálgattam és elég sok különbség van csak mindenkinek meg van a maga igénye és azt nehéz összerakni mert túl sok a beállítási lehetőség
jó aksi idő kell de legyen teljesítmény is ezt nem egyszerű vagy akár lehetetlen is pontosan balancolni
kompromisszum fog kelleni
én ugy vagyok vele hogy ha 1ms kel lassabban nyitja meg az alkalmazásokat de cserébe kapok 10-20-30perces aksi idővel többet nekem megéri mert nem akkora a változás
de aki antutu számokkal versenyzik annak ez nem fog megfelelni mert 1ms is 1ms
meg (10 pontal több szal én vagyok a király)
illetve ha nem próbálkozna a srác akkor nem lenne jobb soha
persze vannak elszúrt kernelei de legalább próbálkozik nekünk jobbá tenni[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
reap3r
aktív tag
válasz redbiro #12461 üzenetére
Ez a hozzászólás nem mostani és élből látszik, hogy aki írta sem tudja mégis, hogy miből áll egy kernel. Igen, Dorimanx egy ember, aki szabadidőben foglalkozik azzal, hogy megpróbálja felhozni a telefont olyan szintre, hogy semmi értelme ne legyen újat venni. A Kernel az egyik legfontosabb összetevője a telefonoknak, mivel tehetsz rá te Android 8.0-át, akkor sem lesz jobb feltétlen a telefonod.... Na, ez a Dorimanx csávó próbál összedobni egy Kernel-t, amiért neki nem fizetnek és valószínűleg közben tanulja is, hogy mégis mit hogy kéne jobbra megcsinálni. Ez a custom kernel csinálás nem úgy megy, hogy a Jancsi fogja és megírja C-ben a 10 sor kódját és nyom egy Ctrl+S-t és flasheli a telefonra. Igen elég összevisszának tűnhez az egész changelog, de talán azért, mert folyamatosan fejleszt benne, mivel a GYÁRI KERNEL-t fejlesztgeti és az nem úgy megy, ahogy fent is írtam. Érdekes módon nekem anno a Samsung Galaxy S Advance-m a gyári kernellel egy hulladék volt, pedig nem volt 1 éves a telefon... Rátettem CoCore kernelét és a mai napig olyan szépen fut, hogy arra szavak sincsenek. Az is egy "katyvasz" volt, de érdekes módon a gyári kernellel kb. 2 naponta összefosta magát a telefon, a CoCore kernellel meg 1 éve megy bármi hiba nélkül...
Ezek a custom kernelek nem úgy működnek, hogy flasheled és kész, 2szer akkora az üzemidőd és 3szor gyorsabb a telefon. Bár a default beállítások a 6.4-es kernellel nekem a 4,5-5órás kijelzőidőket simán hozzák, ahhoz képest, hogy a gyári kernellel mondjuk a telefon 3szor lassabb és 2szer így melegszik...
A custom kernel-nek akkor van haszna, ha valaki MAGÁRA szabja és nem úgy, hogy beállítja pl. a frekvenciákat és 2 napig úgy hagyja(remélem nem 2 óra állítagtás után von bárki következtetést...). Custom kernellel szép eredményeket el lehet érni, de ahhoz idő kell és türelem... Aztán akinek nem tetszik, hogy azt mondom, hogy egy jó kernel beállításhoz kell durván 2-3 hét(ha az ember teljesen magára akarja szabni a dolgokat), az akkor ne is véleményezze a custom kernel témát. A custom kernel nem gyerekjáték és nem is 5 perces dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest