Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    válasz Mozaart #47906 üzenetére

    "Melyik az a szett amit nem tudsz kibontani"

    Na igen. A birtokolt készleteim 90%-a bontatlan, tehát 10%-a lett kidobva, és összerakva, de az is lehet, hogy kevesebb. Az ömlesztett, szétválogatott elemeket, figurákat nsm sorolom bele, mert nagy részük gyerekkorból maradt meg. Meg sem tudnám mondani, hogy melyik szett lenne az amit sosem tudnék kibontani. SC és SW készleteket gyűjtök, illetve a maradék ami "megtetszik". Pl nagy kattanásom a City sorozatból a skid loader volt ami nem olyan régi modell. Az pl egy kibontott, de csak mert több is van belőle. (elég sokból van, de ezek közt is alig van amiből 1 is bontott). Az elmúlt 5 évben egyetlen 1 készletet adtam el.
    Szerintem egy psichológussal tudnék erről beszélgetni egy darabig. :U :)

    Ennek ellenére próbálok nagyon realista fejjel gyűjteni, és ha nincs rá épp keret akkor nincs. Nem tetszik eléggé, akkor nem kell. Viszont az is benne van, hogy hánszor bántam már meg, hogy áruházban vagy online ott hagytam valamit, és másnap már bántam, de akkor már késő volt. Erről is sokszor volt szó.
    Ellenmondásos most kissé, de fontos: Először venni kell: Agyalni és visszaküldeni ráérsz utána is. :D (így maradtam le a 20. évfordulós SW készletek közül kettőről, és azt is bánom, hogy a nagy UCS Falcon akcióban anno nem kettőt vettem... Így van, sose voltam normális szerintem sem. :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák