Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefo1
csendes tag
válasz Winner_hun #1272 üzenetére
szia.bocsi de most tudtam csak jönni a gép elé.megprobálom megforditani de akor menyiben befolyásolja a höfokot??mer tzalmi 7000alcu van rajta és akor nem fogja összezavarni alégáramokat??amugy kiprobálom de erösen gondolkodok rajta hogy a codegen 400w-os tápom elejére ami a gépben van szerelek egy ventit és az kiszivja még a tápon keresztül a levegöt.oda akarok rakni egy 8 centis ventit mit szolsz hozzá??amugy hogy necsak forro levegöt szivjon az oldallapra lesz egy 10 centis luk amiben egy csö ami a proci ventijének szolgáltat hideg levegöt kintröl és erröl lesz egy leágazás ami a tápnak azért kcisit segit hideg levegöt szivni/mármint az a ventinek amit rá akarok szerelni elöre/ezekhez mit szolsz??persze a csendeséget is szem elöt tartom coolink x8,x9.2,x12-es ventik lesznek benne és persze potméterezve lesz!!várom véleményedet rola.enyire talán még telik a pénztárcámbol
-
Bali1991
tag
Helltok! Azt szeretném megkérdezni hogy ti mit szóltok ehhez: a 8cm-es ház ventimet és a cpu ventimet levettem 5v-ra. Amikor mindkét venti 12v-t kapott akkor a Cpu 48 fokos volt most hogy csak 5 v-kapnak 56 üresjáraton. Ki mit szól ehhez? Nagyon hülyeséget csináltam?
-
fefo1
csendes tag
válasz Winner_hun #1302 üzenetére
szia.megvettem a ventiket coolinkokat.8 9,2 12
a csövezésröl !mit tudsz ajánlani miböl legyenek??a pvc-t néztem de tul nehéznek tünik nekem!a videokártya felet az a könyebik része.ami a proci felet lenne az a bonyis nekem mert ugyebár lenne egy leágazás benne ami a táp mögé derékszögbe elhelyezett ventinek szolgáltatna fris levegöt részeb is miközben szivja a belsö levegöt is a tápon meg kiküldi.szerinted ez beválhat???mi a vélemyényed rola?? -
Bali1991
tag
A amikor 12v-t kapott akkor a 48 fok állandó volt)sztem hibás az érzékelőm) pedig már frissitettem biost is de semmi. Egyébként már visszaraktam 12v-ra nehogy vmi legyen vele. A hütő egy igloo 2470Tc aminek egy kicsit hangos a ventiltora. A proc. meg 1800+ palomino magos
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Csináltmár valaki olyat, hogy Freezer7-Pro-t S478-as procira tett?? Kíváncsi vagyok a véleményekre!
Vétel...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
fefo1
csendes tag
válasz Winner_hun #1307 üzenetére
oké.rendben.amugy ha plexiböl csinálom akkor a négyszögleteset tudok csinálni csak.az menyire jo megoldás?nehogy hangosab legyen mint volt!!
-
Bali1991
tag
válasz Winner_hun #1308 üzenetére
Játék közbe 60 fokig kúszott fel De még akarok betenni még egy 8cm-es ventit szintén 5 v-n ami fújja a cpu-ra a levegőt.Egyébként rájöttem hogy a táp ventije is elég hangos( eddig azt hittem a cpu-é csak) de kiderült hogy mindegyik eléggé hangos. A tápra szerinted vegyek egy új ventit? Mert a tápnál nem szeretném levenni 5v-ra és gondolom nem is szabad maximum ha lenne benn még egy 5v-n, de nem nagyon akarok szétvagdosni a tápot ( mivel a plussz venti ezzel járna, ha mégse valaki irja le légyszives hogy milyen megoldás van még rá) Egyébként hát a 48 fok nem annyira sok sztem figyelembe véve hogy a régebbi procik még más technológiával készültek. Mondjuk egy nevesebb hütő azért biztos lejjebb tudná hűteni.
-
Winner_hun
titán
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #1314 üzenetére
Hmm...én megcsináltam, nem segítsége szerettem volna kérni, csak kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi a véleménye erről az egészről...
Egyébként köszi, hogy rögtön segíteni próbálsz.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #1316 üzenetére
Van róla pár kép:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=28371
2717-es hozzászólás, ha érdekel. Én láttam a tiédet.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Warnen
tag
A tanácsotokat kérném.
Mivel Flagsatff elkunyerálta a passzív Zalman vga hűtőmet, (nem tudok neki ellenállni, olyan szép: ) ezért egy Accelero X1, Arctic Cooling hűtőt szánnék a későbbiekben a 7600GS-re.
Vélemény?Beteg? HÁEGYENEGY almát...
-
Játékos
addikt
Léghűtés - halkan, de hatékonyan...
Szerintem elég hatékony léghűtéses gépet raktam össze: egy 3E HGZ-s (Prescott) procit Freezer7Pro-val hűtök, ami 100%-os terhelés (Prime 95 2 példányban) után 50 (!) fokos 20-30 prec elteltével, az X800Pro-t, amin 16 pipe megy, az órajelei pedig 500/500 Northpole 1000 bordáját 2 db 80mm-es Silentblade hűsíti, ha nincs terhelve a kari, akkor állnak a ventik, és 40 fokos a GPU. Egy óra játék alatt felmeg 65-68 fokra.
A gép oldalában, az oldallap közepén van egy 120mm-es Silentblade, a tápegységben pedig egy szintén ekkora Cooler Master venti, amik ketten biztosítják a huzatot, de NÉMÁN!
Tehát ezzel megvalósult, hogy éjjel nincs hangja a kicsikének, de több óra Oblivion alatt sem lesz a proci csak 50, a GPU pedig 65 Celsius. Nyílván nappal, mikor ilyen terheltebb időszaka van a masinának, akkor lehetne hallani a ventiket, de a kinti zajok elnyomják simán, másrészt pedig a játékoknak is van hangjuk, és ezért nem hallom a gépet. Meg vagyok vele elégedve, ja, azt még nem mondtam, hogy a proci 3000-ről 3450-re van húzva, és így 50 fokos...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
A házam szellőzését szeretném feljavítani, de nem tudom, hogyan lenne jobb.
Készlet: 12cm tápventi (fix)
3x Silent Blade 8 cm (mobil)
A probléma az, hogy elöl a vinyóknál van két 8-as hely, de hiába tennék oda szívó ventit (és ki is kellene vágni), az előlapom tömör, csak az alján van egy kb. 10x2cm-es nyílás.
Vágjam ki inkább a padlólemezt? (Így a vidkari is kapna alulról friss léget!) Vagy inkább az oldallapon lévő 8-as helyet bővítsem ki 12-es méretre?
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
fefo1
csendes tag
még egy kérdés!!!everest home edition-ban a PWM höfoka az mit jelent??
-
Met
nagyúr
válasz elfelejtette #1320 üzenetére
szerintem inkább az oldallapon nagyítsd a lukat
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Warnen
tag
válasz Játékos #1319 üzenetére
Odaver a AC Freezer!!!
Nekem a 3Ghz Prescott 3.4-re húzva AeroCool HT-101-es hűtővel alapon 48C°, terhelve 60-62C°.
DESEBAJ! Holnap hozza Flagstaff sógi a friss ropogós SLI lapot, 3500+-t, 7600GS-t,
ééééés na mit? Egy AC Freezer 7-pro-t!!!
Juhé.Beteg? HÁEGYENEGY almát...
-
Játékos
addikt
Hogyne ugrálhatna. Ha megterheled a procit (mega gépet ), akkor több szufla kell, másrészt meg a terhelt gép több hőt termel, és azzal próbálja hűteni magát a táp.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Nekem megkötött alatta az Atic Silver 5, és tegnap nem ment fel 50 fok felé a proci hőmérséklete úgy, hogy 2 Prime95, és egy Atitool ment egyszerre 20 percig!!!
-
sanya76
csendes tag
Sziasztok! Segítségre van szükségem. Abit ic7 alaplapom van, most cseréltem egy celeront procit egy 3 gigás p4-re, prescott maggal. Vettem hozzá egy zalman cnps 7000b réz hűtőt. A problémám az, hogy a venti 2500 körül forog, ennek ellenére a cpu hőmérséklete 70 fok körül van, attól félek mindjárt elfüstöl. Szerintem jól raktam fel a hűtőt, nem tudom mit csináljak. Terhelni nem is merem, mert akkor tuti megfő az egész. Segítsetek mit csináljak? Esetleg egy progit amivel tudom növelni a venti fordulatszámát, mert a biosban nem lehet. Előre is köszi.
-
-
tupacamaru
veterán
válasz sanya76 #1347 üzenetére
Ha kézzel megfogod a borda alját akkor forró? Nálam is van egy ugyanilyen proci, mire a windows bebootol 73 fok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ZALMAN GigaMax 80Plus Bronze 750W
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest