Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    válasz forguet #65276 üzenetére

    Ezt egyelőre csak a botgamekben tapasztaltam (vannak szomorúbb/sietősebb napjaim, amikor csak így tud összejönni a first win :DDD), amiknek a név ellenére 5 ember vs. 5 bot eloszlásúnak kellene lennie, de szerintem években mérhető, mikor volt utoljára ember csapattársam. Instalock, ghost heal, item nuku, és miden szerencsétlenkednek mikor már régen a nexust ütöm.

    Hogy ezt most azért csinálja az illető, mert 5 eurónként adja el az accokat (amit kétlek, EUNE mint régió egy vicc), vagy mert 1000 silver meccs (ergo csak ebben a szezonban nagyjából 3 hetet töltött magában a játékban, queuet, botgame-et, normálokat, funmode-okat nem számítva) után ledobta a kys bombát, de most hirtelen nincs ideje felmenni 30-as szintre, azt nem tudhatom. Annyi biztos, hogy egy nagyon egyszerű algoritmus segítségével szűrhetőek lennének, csak gondolom, a negyedéves záráson, meg a lil nas x menedzsmentjének küldött grafikonokon nagyon jól mutat, hogy mekkora aktív playerbase van.

    Na nembaj srácok, lehet, hogy a gameszkó AMD processzorokon a minionok spawnolásáig pontosan négy alkalommal nullára dropol az FPS, két éve fennálló hiba, mindenki is tud róla, a fix Majd™ érkezik, de legalább a menüben szól a csillagsétálás, még akkor is, ha le van némítva a kliens.

Új hozzászólás Aktív témák